banner564

‘Çirkin oyunlar oynandı’

Öztürk, Meclis Başkanlığı seçiminde yaşananların kurultay sürecinde birlik olan 5 kişiye mal edildiğini söyledi

‘Çirkin oyunlar oynandı’
banner598

Ulusal Birlik Partisi Milletvekili Yasemin Öztürk,  Meclis Başkanlığı seçiminde yaşananları daha önce öngördüklerini söyledi.  Başkanlık seçiminde 5 ret oyu kullanıldığını ifade eden Öztürk, tv2020’de Gündem Özel Programına telefonla bağlanarak, açıklamalarda bulundu. Öztürk, 5 ret oyunun kurultay sürecinde birlik olan 5 kişiye mal edildiğini ifade ederek, şunları söyledi:
Çok çirkin oyunlar oynandı. Bizi linç etmek istediler, parti meclisinde bizi hedef gösteriyorlar. Biz hem Zorlu Töre hem de Kutlu Evren için oy kullandık.
Tüzük gereği gizli oy kullanılması lazım ancak çirkin oyunlar oynandığı için oyumuzu göstermek zorunda kaldık. Aslında böyle bir oyun yaşanacağını biliyorduk. Kimlerin oy kullanmadığına dair bazı isimler var ama zikretmek istemiyorum. 
Birilerini itibarsızlaştırmak, ötekileştirmek hoş değil, kurultay bitti, birlik olma zamanıdır. Biz partimizin yanındayız, başkan kim olursa olsun hep birlikte hareket etmek zorundayız. Bu kadar sıkıntı varken, Meclis Başkanlığı seçimini konuşmamamız lazım.”

Küçük: Kabul oyu verdik
UBP Milletvekili Hasan Küçük de “Oyumuz nettir, vicdanımız temizdir. Partimizin ve ülkemizin geleceği açısından üzerimize düşeni yaptık” dedi. 
Küçük, parti kararı neyse ona uyacaklarını ifade ederek, bir an önce başkanlık seçiminin bitmesini istediğini söyledi. Küçük, Zorlu Töre ve Kutlu Evren’e kabul oyu verdiğini belirterek, bundan sonraki süreçte de parti kararına uyacağını dile getirdi.  
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Doğru Söz
Doğru Söz - 1 hafta Önce

UBP haramilerun, soysuzların, yolsuzlarun ve cahil biatcılarin buluşma merkezi. Cıgeri beş para etmeyen sahte insanlar. Ben şahsen bu mahlûklardan tiksiniyorum.

Ahmet
Ahmet @Doğru Söz - 1 hafta Önce

DP.. Demokrat Parti yi... Unutmayın.. Artı DP..

Vatandaş
Vatandaş - 1 hafta Önce

Tavşana kaç köpeğe tut komedisi..Ulan sütten çıkmış ak kaşık rollerini oynamaya başladınız giderayak..Ne pişkinlik bu pişkinlik yaw..Ama pardon UBP li olduğunuzu unuttum...Sizin yüzünüzden oy verdiğim bu partiden soğudum artık,lanet olsun...

Vatandaş
Vatandaş - 1 hafta Önce

Özelde sendika yok. Çalışanlar hak arayamayor. Devletin açıkladığı hayat pahalılığını baz kuruluş ve bankalar reddedip uygulamadı. Çalışanların boynu bükük kaldı.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473