Diyalog Gazetesi’nin, Lenova Tablet Kampanyası öncesinde düzenlediği 6 kupona Asus tablet kampanyasının 5’inci talihlileri belirlenirken, dördüncü kampanyanın talihlileri de hediyelerini teslim almaya devam ediyor.
Lefkoşa’nın tarihi mekanlarından Mevlevi Tekke önünde ve 54’üncü Noter Önder Özveri’nin huzurunda yapılan çekilişle 10 şanslı okur daha Asus tablet sahibi oldu.
Çekilişi, kupon biriktiren bazı okurların yanı sıra, yoldan geçen vatandaşlar da izledi. Vatandaşlar, Diyalog gazetesinin bu tür kültürel kampanyalarını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek “biz bu kampanyalara güven duyuyoruz. Çünkü Diyalog hiç aksatmadan bu kampanyalarını sürdürüyor” dediler.
Kimler kazandı?
Beşinci kampanyada belirlenen 10 kişinin isimleri şöyle:
1-Emre İmam-Türkmenköy
2-Nermin Göz-Lefkoşa
3-Ertan Beyit-Lefkoşa
4-Gamze Kasapoğlu-Lefkoşa
5-Hülya Gazi-Lefkoşa
6-Hasan Aktansoy-Dikmen
7-Hüseyin Günsoy-Lefkoşa
8-Hasan Güçel-Dilekkaya
9-Dervişe Çoban-Serdarlı
10-Pembe Dilek-Gazimağusa
Talihliler, 11 Mart Salı gününden itibaren, kimlik kartları ile Diyalog Gazetesi’ni ziyaret ederek hediyelerini alabilir.
Tabletlerini aldılar
Diyalog Gazetesi’nin düzenlediği 6 kupona Asus Tablet kampanyasınındördüncü talihlileri de hediyelerini aldı.
Hediyelerini alırken, Diyalog’u çok beğenerek okuduklarını ifade eden talihliler “bu sayede çifte kazançlıyız. Hem hediyemizi alıyoruz, hem de doyurucu, kaliteli bir gazete okuyoruz” dediler.
Ülke içinden ve dışından araştırmaya dayalı kapsamlı haberler veren Diyalog gazetesini ilk günden beğenerek takip ettiklerini ve abone olduklarını aktaran okuyucular, “İç haber, Türkiye, dünya haberleri, Güney Kıbrıs, spor, magazin, ekonomi, kültür sanat, eğitim ne ararsanız dolu dolu haber var. Doyurucu haberler tarafsız bir çizgide veriliyor” dedi.
Talihlilerden, Nafi Davman, Erman Mantar, Güler Çalışkan, Nihat Selvitopu, Erdoğan Alper (yerine oğlu Şafi Alper teslim aldı) ve Ali Küçükoğlu, hediyelerini teslim alırken, mutluluklarını dile getirdi.
Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2014, 05:32