banner564

‘Büyük zafere 28 gün kaldı’

Başbakan Üstel, UBP’yi karıştırmak isteyenlere fırsat vermeyeceklerini, hesaplaşmak isteyenlerin de kurultayı beklemesini söyledi

‘Büyük zafere 28 gün kaldı’
banner598

Başbakan, Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Ünal Üstel, Genel Başkanı adayı Hasan Taçoy’un canlı yayın teklifine yazılı bir açıklamayla karşılık verdi. 
Başbakan Üstel, UBP’yi karıştırmak isteyenlere fırsat vermeyeceklerini, hesaplaşmak isteyenlerin de kurultayı beklemesini ima ederek, “Büyük zafere 28 gün kaldı” dedi. 
Başbakan Üstel yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Ulusal Birlik Partisi, köklü geçmişi, gelenekleri, ilkeleri, duruşu ve misyonu ile bir parti olmanın da ötesinde, büyük ve öğretici bir ailedir, okuldur.
Biz UBP’yi ne mahkemelerde tartışırız, ne de televizyonlarda tartışırız.
Bizim sahip olduğumuz tek güç vardır.  O da üyelerimizin gücüdür. Biz gücümüzü üyemizden alırız ve bir hesap varsa bunu da üyelerimize veririz.
Sesini duyurmak isteyen, istediği televizyona çıkabilir. Yapacaklarını anlatmak isteyen, istediği kanala, istediği gazeteye istediği demeci verebilir.
Biz yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı halkımıza ve üyelerimize tüm mecralardan duyurmaya devam ediyoruz. Meraklısı olan bakar okur. Kimseye çatmadan, kimseyi kırmadan, kimse için ileri geri konuşmadan, barış dili ile birliğimizi bozmak için fırsat arayanlara fırsat vermeden, kendimizi anlatıyoruz.
Sadece bugünü değil, yarını da düşünerek hareket ediyoruz. Partinin birliğini, bütünlüğünü düşünerek hareket ediyoruz.  Birileri benden sonrası kaos ve tufan diyebilir. Biz kurultay sonrası UBP ile devam, iktidar ve istikrarla devam diyoruz.
Kimse boşuna heveslenmesin. Elini ovuşturup, bizi birbirimize sokmak isteyenlere fırsat verecek değiliz.  İlla gün hesabı yapmak isteyenlere söylemek isterim ki, Büyük UBP'nin Büyük zaferine 28 gün kaldı.
UBP’nin zaferine, iktidarımızın daha da güçlenmesine, üyelerimizin ülkede ve partide siyasi istikrara güçlü şekilde evet demesine sayılı gün kaldı.
UBP üyelerinin sandıklara koşarak, ezici bir çoğunlukla, “Doğru karar istikrar" demelerine çok az kaldı.”
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Tayfun Uk
Tayfun Uk - 4 hafta Önce

Muppet başbakmayan JuJu..Cehenneme kadar yolun var...Belki o günü görmen,kısmet olmaz sana şarlatan dalkavuk...

Doğru Söz
Doğru Söz - 4 hafta Önce

Gördünüz mü hedefi. Büyük zafer dediği KOLTUK. Halk için değil elbet. Adam Napolyon gibi, PARA PARRRA PARRRRRA.

Mücahit
Mücahit - 4 hafta Önce

Haramla zenginleşen,bir galbur samanı iki eşşeğe pay edemeyen mandirgalı zafer çığlıkları atıyor..Bunu destekleyecek olanlar da en az bunun kadar haramzadedir...Memleket yağcılarla,yalakalarla,dalkavuklarla doldu zaten...

Vatandaş
Vatandaş - 4 hafta Önce

Bu siyasi komedyen bu memlekette hasbelkader başbakan yapılmışsa bu memleketin düştüğü içler acısı durumu hep beraber yaşıyoruz..Bu adamı destekleyecek oanlar da en azından bunun kadar zavallı ve yalakadır...

Doğru Söz
Doğru Söz - 4 hafta Önce

Şuna bak ve utan, Kıbrıs Türkü.

Jale
Jale - 4 hafta Önce

Bu yardakçı yüzünden Kıbrıslıyım demeye adeta utanıyorum..Çalışmaya gelen gacolar bile bize güler hale geldi,alay eder hale geldi..Adam cehennem olup gitmiyor Allah yaksın gendini...

Doğru Söz
Doğru Söz @Jale - 4 hafta Önce

Amin

Ck
Ck - 4 hafta Önce

Zaferiniz batsın

SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner474