banner564

Burnu kırıldı 

“Eşime niye baktın” diyerek Sudanlı öğrenciyle kavga eden Ferhat Kaya zararlı çıktı

Burnu kırıldı 
banner598

Lefkoşa’da meydana gelen olayda 43 yaşındaki Ferhat Kaya, eşine baktığı gerekçesiyle 23 yaşındaki Sudanlı Muhammed Adam Salih ile kavgaya tutuştu. Kavga esnasında Salih, Kaya’nın yüzüne yumruk atarak burnunu kırdı.
Kaya ise aracını Salih’in üzerine sürerek katle teşebbüs suçunu işledi.  Olayın ardından farklı suçlamalarla tutuklanan her iki zanlı dün mahkemeye çıkarıldı.
Polis, olayın 9 Eylül saat 17.30 sıralarında Hamitköy’de meydana geldiğini söyledi. Polis, Ferhat Kaya’nın eşine baktığı gerekçesiyle Muhammed Adam Salih ile kavga ettiğini belirtti.
 Polis, iki zanlının kavga esnasında birbirlerinin vücutlarının muhtelif yerlerine vurduklarını, bu esnada Salih’in yumruk atarak, Kaya’nın burnunu kırdığını ifade etti. 
Polis, Kaya’nın da Salih’in üzerine sürerek, katle teşebbüs ettiğini belirtti.
Polis, zanlı Salih’in de olay esnasında yerden almış olduğu taşı zanlı Kaya’nın kullanımındaki araca atarak, sağ ön kapı cam direğinin kırılmasına sebep olduğunu ı açıkladı. 
Polis memuru, Kaya’nın “katle teşebbüs, kavga ve rahatsızlık”, Salih’in ise “vahim zarar, kasti hasar, kavga ve rahatsızlık” suçlarından tutuklandığını ve soruşturma başlatıldığını söyledi. 
Polis memuru, alınacak ifadeler, incelenecek kamera görüntüleri olduğunu belirterek, 3 gün süre istedi.
Mahkeme talebi kabul etti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
İstanbullu
İstanbullu - 1 hafta Önce

Memleket dağdan ormandan gelen yüzlerce ayı ile dolu...Ulan ibne sen herkesin gözünü mü bağlayacan,çıkarma karını sokağa o zaman Allahın ayısı..Kimbilir karının kafasında da kuyruklu baş örtüsü var.. Allah belanızı versin,bir tükenemediniz gitti...Gittiğiniz girdiğiniz her yeri bok ediyorsunuz..pislikler..

SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner474