banner564

Aranan şahıslar var

Girne’de bir üniversitenin otoparkı içerisinde gerçekleştirilen operasyonda 70 gram hintkeneviriyle yakalanan zanlılar 8 gün daha hücrede kalacak

Aranan şahıslar var
banner598

Girne’de bir üniversitenin otoparkı içerisinde gerçekleştirilen operasyonda 70 gram hintkeneviriyle yakalanan Nijeryalı Chinasa Samuel Nnah ve Chinonso Emmanuel Obiorah  hakkındaki soruşturma devam ediyor.
 Öğrenci oldukları öğrenilen zanlılar ek süre talebiyle mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada uyuşturucu maddenin analize gönderildiği ancak sonuçların henüz çıkmadığı belirtildi. Ayrıca suçla bağlantılı aranan şahıslar olduğu kaydedildi. 
Soruşturmayı yapan polis, 18 Temmuz 2024 tarihinde saat 21.30 sıralarında bir üniversitenin otoparkı içerisinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerince şüpheli görülen Chinasa Samuel Nnah ve Chinonso Emmanuel Obiorah’ın tasarruflarında yaklaşık 70 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındığını söyledi.  Polis memuru, emare olarak alınan uyuşturucunun analize gönderildiğini ancak henüz sonuçların çıkmadığını belirtti. Polis, aranan şahıslar, alınacak ifadeler, incelenecek kamera görüntüleri olduğunu belirterek, 8 gün süre istedi.
Talebi değerlendiren mahkeme, zanlıların 8 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner474