banner564

7 gün hücrede

Yarım kilo uyuşturucuyla yakalanan zanlıların tutukluluk süresi uzatıldı

7 gün hücrede
banner598
banner616

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa Narkotik Şube ekipleri tarafından,  Narko-Güç 2 operasyonu kapsamında yarım kilo hintkeneviri ile yakalanan, Tari Travis İkoli, Marvellous Elence ve Nelson Egenti dün ek tutukluluk talebiyle mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemeye meselenin olgularını aktaran polis memuru İbrahim Gökova, 26 Eylül saat 15.00 sıralarında, Tari  Travis İkoli’nin Tekant Bölgesi’nde bulunan ikametgahına baskın yaptıklarını söyledi. Gökova, kapıyı çalarak polis diye seslenmelerinin ardından, ikametgah içerisinde koşuşturma sesleri duymalarına müteakip kapıyı kırarak içeri girdiklerini belirtti. Polis, o esnada, Tari Travis İkoli’nin, balkona doğru koşarak, elindeki bir poşeti komşu apartmanın balkonuna doğru attığını anımsattı. Zanlıların huzurunda yapılan arama sonucu, ev içerisinde 50 gram hintkeneviri bulunduğunu anlatan polis, Marvellous Elence’nin üzerinde de 10 gram hintkeneviri bulunduğunu hatırlattı. Tari Travis İkoli’nin komşu apartman balkonuna attığı poşet içerisinde de 440 gram hintkeneviri bulunduğunu mahkemeye aktaran polis, soruşturmanın sürdüğünü ve beklenen analiz sonuçlarının olduğunu bildirdi ve mahkemeden ek süre talep etti. Mahkeme, zanlıların 7 gün tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan Nuri
Hasan Nuri - 4 gün Önce

KKTCye gelen YOLCULARDAN biri !

Karpazlı
Karpazlı - 4 gün Önce

İşte hergün görmeden okumadangeçemediğimiz haberlerden bir yenisi daha...Ünal Üstel hükümetinin medarı iftiharı..Övünsun dursun,gurur duysun memleketin bu halinden lanet olsun yüzlerine...

Öğrenci Velisi
Öğrenci Velisi - 3 gün Önce

İstikrar demişti Ünal'cık..Alın size bir istikrar daha...Uyuşturucu cennetine çevirdiler memleketi Allah tüketsin gendilerini..Hükümetmiş,ne hükümeti be Allah belanızı versin,hale bakın yaw insanlarımızı zehirliyor bu maymundan dönmeler...Gönderin gitsinler ne mahkemesi ne tutukklanması ne cezaevi yaw..

SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner473