banner564

5 bin nakit ödedi

Çalıştığı şirketin 25 bin lirasını çalmakla suçlanan Dolunay Hoplar teminatla serbest kaldı

5 bin nakit ödedi
banner598

Lefkoşa’da pazarlamacı olarak çalıştığı şirketin 25 bin lirası ile cep telefonu çaldığı iddia edilen Dolunay Hoplar hakkındaki soruşturma tamamlandı. Soruşturma amaçlı 3 gündür poliste tutuklu bulunan zanlı dün teminat talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Soruşturmayı yapan polis, zanlının pazarlamacı olarak çalıştığı Her Ticaret LTD isimli işyerinden şirket adına tahsil etmiş olduğu 24 bin 540TL nakit parayı ve işyerine ait cep telefonunu çaldığını söyledi. Polis, şikâyet üzerine zanlı aleyhinde soruşturma başlatıldığını, aranan şahıs olan Hoplar’ın 20 Temmuz’da ülkeye giriş yaparken Ercan Havaalanı’nda gözaltına alındığını belirtti. 

Tutuksuz yargılanacak
Zanlının mahkemeye çıkarılarak hakkında 3 gün tutukluluk emri alındığını belirten polis, soruşturmanın tamamlandığını belirtip, Hoplar’ın mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti. 
Mahkeme, 5 bin TL nakit teminat yatırması ve 2 kefilin 70’er bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşullarıyla zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner473