banner564

3 kişi yarışacak

Başbakan Üstel, UBP kurultayında genel başkanlık için kendisinin yanı sıra Hasan Taçoy ve Ahmet Karavelioğlu’nun aday olacağını açıkladı

3 kişi yarışacak
banner598

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Ünal Üstel, 21 Eylül’de yapılması planlanan kurultayla ilgili açıklama yaptı.  Üstel, UBP kurultayında genel başkanlık için kendisinin yanı sıra Hasan Taçoy ve Ahmet Karavelioğlu’nun aday olacağını söyledi. 
Başbakan Üstel, Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu’nun görevine devam edeceğini ve istifa etmeyeceğini belirtti. 
Üstel, “Amcaoğlu ile yerel yönetimlerde aday olduğu günlere dayanan bir dostluğumuz var. Kendisi kabinemde görevdedir ve halen de görevini yerine getirmektedir. İstifa edeceğini düşünmüyorum. Bende kendisini görevden almak gibi bir niyetim yok. Aday olması için çevresinden bir baskı olduğu doğrudur ama kendisi bu konuda en doğru kararı verecektir” dedi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Doğru Söz
Doğru Söz - 2 ay Önce

Hepsi TC uşagı. TC sunuyor, tercihlerim. 1. A uşağım 2. Buşağım 3. C uşağım. Sucuoğlu uşaklığı kabul etmedi. Silin.

Turkish Power
Turkish Power - 2 ay Önce

Yaris babam yaris saglik sistemi cokmus uretim durmus elektrik nanay Turkiyeden KKTC yi bilen biri olarak artik yeter diyoruz

Doğru Söz
Doğru Söz @Turkish Power - 2 ay Önce

Evet TC nin eserleri. Tam da onun için artık yeter diyoruz. ARTİK YETER.

Öz
Öz - 2 ay Önce

Kim UBP nin Türkiye’nin kontrolüne girmediğini söyleyebilir? Hata Türkiye genel bir kavram. RTE ve AKP kontrolü daha doğru olur. K/Türklerin kahir ekseriyeti, Türkiye’deki AKP ve RTE zihniyetine karşıdırlar. Türkiye’de bir partinin K/Türklere ve siyasetine direkt olarak yön vermesi, siyasi partiler yasasına göre suç teşkil etmiyor mu? Hani EŞit Egemen Devlet diyorlar ya! Şunu cumhurbaşkanı seçeceksiniz, bunu başbakan seçeceksiniz, bunlar aday olamaz, şu kadar daha vatandaş yapacaksınız, iktidarda şunlar olacak… Devletiiimmm … Egemenliğiiiiimmm… Eşitliğiiiimmmm… Sayın Cumhurbaşkanıııımmmm!

SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner474