banner564

25 yıllık tecrübe

Velis Ticaret Ltd, kalite yönetimi ve üretimde standartlarını Avrupa Birliği’ne taşıma çabalarını sürdürüyor

25 yıllık tecrübe
banner598

KKTC’nin üretimde 25 yılı aşan kuruluşlarından Velis Ticaret Ltd. kalite yönetimi ve üretimde standartlarını Avrupa Birliği’ne taşıma çabalarını sürdürüyor.

Mesarya kırsalı Cihangir’de Sandwich Panel ve izolasyon malzemesi EPS köpük, Thermal Panel ve Thermal Strafor olarak markalandırılmış üretimi sürdüren Velis Ticaret Ltd. Lipa Danışmanlık tarafından yürütülen çalışma ve yapılan denetimlerin sonucunda ISO 9001- 2008 Kalite Yönetim Sistem belgesini aldı. 

 

Hedef CE belgesi

İç piyasa yanında dış pazarlara da yönelen İşletme, panel ve köpük üretiminde AB pasaportu olarak kabul edilen CE belgesi için de hazırlıklarını yoğun şekilde sürdürüyor.

İngiltere’de 1987 de başladığı yol müteahitliği işlerini termoplastik yol çizimleri ile 1997 de KKTC’ne taşıyan Ümit Veli “ Velis Ticaret Ltd.” İngiltere’deki iş tecrübesi ile Kıbrıs’ta Velis Traffic Centre’i oluşturarak ülkedeki trafik güvenlik ve standartlarına katkılar koymaya devam ediyor. Sürdürülebilir bir büyüme stratejisi izleyen kuruluş,  2500 metrekarelik alanda başlattığı üretimlerini geçtiğimiz yıl 5000 mkarelik kapalı alana taşıyarak bölge ve ülke halkına istihdam yaratıyor. Geniş makine parkuru sayesinde Trapez Sac – Galvaniz Düz Sac – Mahya – Yapı Destek Profilleri – Asma Tavan Lambirileri – Bina Olukları – Endüstriyel Sarmal Kapılar (Rolling Shutter) ve müşteri talebine göre dilme ve büküm işlerini istenilen ebatlarda piyasa ile buluşturuyor.

 

Genç bir ekiple yola çıkıldı

Şirket Direktörlerinden Ümit Veli, aldıkları kalite yönetim sistemiyle çalışmalarını maksimum verimliliğe ulaştırdıklarını, halen devam eden çalışmalar ve denetlemelerden başarıyla çıkıp CE belgesi de aldıktan sonra ihracatı artıracaklarını bildirdi.  Mesarya yöresinde doğup büyüdüklerini İngiltere’ye gittikten sonra yeniden bölgelerine dönerek üretimi burada devam ettirdiklerini anlatan Veli, “ bölge sakinlerinden genç bir ekip kurup eğitimlerle iyi bir noktaya getirdik. Böyle olunca daha istikrarlı daha verimli çalışıyor, bölge insanından da manevi destekler alıyorsunuz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2014, 00:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner474