banner564

Hedef işbirliği

Güney’de hafif hava araçlarıyla ilgili toplantı düzenlendi

Hedef işbirliği
banner598

   Rum kesiminde hafif hava araçlarıyla ilgili düzenlenen bir toplantı katılmak üzere, İsrail’den Larnaka havaalanına 30 küçük uçağın geldiği bildirildi.

   30 küçük özel uçağın, sivil havacılıkla ilgili 80 kişiyi, dün sabah 08,30’da eski Larnaka havalalanına  getirdiğini yazan Fileleftheros Gazetesi, ziyaretin amacının, hafif hava araçlarıyla ilgili bölgesel işbirliği konulu bir toplantı olduğunu belirtti.

   Toplantının, Larnaka’daki bir otelde düzenlendiğini belirten gazete, “Akdeniz Uçuş Güvenliği Kurumu (FSF-MED)” tarafından, İsrail’deki “FISHER INSTITUTE”, Hermes Airports ve Uluslararası Özel Uçak Sahipleri Federasyonu (IAOPA) ile işbirliği içerisinde organize edildiğini kaydetti.

   Toplantının, Rum kesiminin İsrail ile uçuş güvenliği ve sivil havacılık alanlarında daha fazla işbirliğinde bulunmasına katkısı olacağını yazan gazete, toplantının, FSF-MED ile FISHER INSTITUTE arasında 2 yıl önce imzalanan işbirliği memorandumunun bir sonucu olduğuna dikkati çekti.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2014, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473