banner564

Emeklerinin karşılığını aldılar

YDÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunları büyük bir coşkuyla kep attı

Emeklerinin karşılığını aldılar
banner598

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezuniyet Töreni gerçekleşti

YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, tören, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından  müzik dinletisiyle başladı.

Mezuniyet Töreni’ne YDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Bektaş, YDÜ İktisadi ve İdair Bilimler Fakültesi Dekan Vekili ve İşletme Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şerife Zihni Eyüboğlu, öğretim üyeleri, mezun öğrenciler ve aileler katıldı.

Törende YDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Bektaş, konuşmasının başında mezun öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti.

 

Bektaş yeni hayatlarında başarı diledi

Prof. Dr. Bektaş, mezun öğrencilerin hayatlarında zorlu ve yeni bir dönemin başladığını hatırlatarak, öğrencilere yeni hayatlarında doğruluk ve dürüstlükten ayrılmadıkları müddetçe güzel bir gelecek beklediğini söyledi.

Prof. Dr. Bektaş’ın ardından kürsüye çağrılan YDÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili ve İşletme Yönetimi Bölüm Başkanı Doç Dr. Şerife Zihni Eyüboğlu, öğrencilere en iyi ve en kaliteli eğitimi vermeye çalıştıklarını belirtti

Doç. Dr. Eyüboğlu, mezun öğrencilere seslenerek, “ bugün emeklerinizin karşılığını alma zamanı geldi. Sizler için 4 yıl çaba sarfettik. Şimdi ise gerçek hayatla tanışma zamanı…” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından mezuniyet töreni kep atma merasimi ve diplomaların taktim edilmesiyle son buldu.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2014, 01:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner473