banner564

Eğitim bitti sıra hizmette

YDÜ Mühendislik Fakültesi’nden, güz döneminde mezun olan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi

Eğitim bitti  sıra hizmette
banner598

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Mühendislik Fakültesi Güz Dönemi Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

Yapılan açıklamaya göre, YDÜ  Büyük Kütüphane, Salon 1’de gerçekleşen törene, YÖDAK Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Gökçekuş,YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Yrd.Doç.Dr. İrfan S.Günsel, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahreddin Sadıkoğlu, Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Ali Evcil, Öğretim Üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan YDÜ Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ali Evcil, mühendisliğin tanımını yaparak, Mühendislerin, insanların her türlü ihtiyacını karşılamak için  bilgi ve teknikle donatıldığını bu vesileyle mezun olan öğrencileri tebrik etti.

Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Fahreddin Sadıkoğlu ise 4 yıllık eğitim sürecinin mühendislik öğrencileri için keyifli olduğu kadar bir o kadar da yorucu ve zor geçtiğini anımsattı.

Prof. Dr. Sadıkoğlu Yakın Doğu Üniversitesi’nin en önemli törenini mezuniyetlerin oluşturduğunu belirterek öğrencilere tavsiyelerde bulundu ve “ dünyada iyi bir seviyeye gelmek ve başarılı birey olmak, çok çabalamak ve inanmaktan geçer. Mesleki anlamda hep ilerlemeniz  gerekmektedir. Geleceğiniz sizlerin elinizde…”dedi.

 

En büyük teşekkür ailelere

YÖDAK Başkanı Prof. Dr.  Hüseyin Gökçekuş ise mezun olan öğrencileri tebrik etti. Öğrencilerin bıkmadan usanmadan yoğun bir maratondan geçtiğini vurgulayan Gökçekuş üstün gayret gösterdikleri için mezun öğrencileri kutladı.

Velilere de değinen Gökçekuş, “elbette öğretim üyelerinin de payı çok yüksek ancak en büyük teşekkürü veliler hak ediyor. Bazen ağladılar bazen kızdılar ama her zaman özveriyle çocuklarını desteklediler, hepsine teker teker teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından mezuniyet tören kep atma merasimiyle son buldu.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2014, 02:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner608

banner628

banner474