banner564

Butik anaokulu

Kids Island Eğitim Merkezi yöneticileri, geride kalan 12 yıllık sürede çok başarılı çocuklar yetiştirdiklerini ve bunun da gururunu yaşadıklarını belirtti

Butik anaokulu
banner598

Ufuk ÇAĞA

Lefkoşa’nın Yenişehir Bölgesinde 12 yıldır hizmet veren Kids Island Eğitim Merkezi, minklere verdiği kaliteli eğitimle her zaman gözde olmaya devam ediyor.

Kids Island Eğitim Merkezi yöneticileri, geride kalan 12 yıllık sürede çok başarılı çocuklar yetiştirdiklerini ve bunun da gururunu yaşadıklarını belirttiler. Okulda kreş ve okul öncesi çocuklara eğitimler verdiklerini belirten yetkililer, bizler geleceği yetiştiriyoruz bu sebeple de en iyi hizmeti vermemiz gerekiyor şeklinde açıklama yaptılar. Okulun hem yapısı hem de öğrenci sayısı nedeniyle adeta bir butik okul havasında olduğunu belireten yöneticiler, burada her çocukla tek tek ilgilenildiğini ve miniklerin her yönüyle ileriki hayatlarına hazırlanmaya çalışıldığını belirttiler. Bu okulumuzda tüm çocukların bireysel farklılıkları dikkate alınarak onlar için düzenlenen özel eğitim programları hazırlanıp uygulanıyor.

 

Eğitim alanları çok ferah, bakımlı ve donanımlı

Bu eğitim merkezimizde, çocukların eğitim yaptıkları tek katlı bir bina var. Gerek binanın yapısı, gerekse iç donanımı eğitim için ideal bir ortam sağlıyor. Tamamı çocukların eğitimlerinin kullanımında olan okulda 3 ayrı sınıf, oyun odası ve pırıl pırıl bir mutfak ve çocuk yemek odası bulunuyor. Okulda çocukların kullanımında olan her türlü malzeme (masa, sandalye) okula devam eden miniklerin yaş durumlarına göre özel olarak yapıldı. Son derece geniş, havadar ve ferah bir ortamda yapılan eğitimlerle, çocukların doğru şeyleri daha kolay ve daha sağlıklı bir şekilde öğrenmeleri sağlanmış oluyor.

 

Mutlu bireyler yetiştiriyoruz

0 – 7 yaş çocukların gelişimlerinin çok önemli olduğunun bilinci içerisinde olan Kids Island Eğitim Merkezinde, çocukların doğru adımlar atmasına, daha sosyal ve paylaşımcı olmasına, kişilik gelişimlerine ve topluma ve kendilerine yararlı birer birey olarak yetişmesi için hiç bir çabadan kaçınılmıyor. Bu sebeple de Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanması istenen müfredat yanında çocukların yukarıda belirtilen özellikleri de kazanmaları için çok özel metotlar ve eğitim programları uygulanıyor. Çocukların görerek ve yaparak, yaşayarak eğitimlerine de özel önem veriliyor. Bu seple de miniklerin gelişimi için birçok faaliyet yapılıyor ve okul dışına inceleme ve araştırma gezilerine çıkılıyor. Okulda ayrıca drama, İngilizce, tiyatro gibi ek derslerle de çocukların bilgi dağarcıkları genişletiliyor.

 

Aileler de eğitim programına dahil

Okula devam eden çocukların doğru ve sağlıklı gelişimleri için ailelerin de önemli bir etken olduğuna inanan bu okulumuz, zaman zaman okulda düzenledikleri toplantı ve seminerlere velileri de davet ederek onlarla görüş alışverişinde bulunuyor ve çocuk gelişimi konularında bilgiler veriliyor. Böylece okulda uygulanan eğitim programlarına çocukların evde oldukları zamanlarda ailelerin de katkı yapması sağlanmış oluyor. Okulda çocuklarla tek tek ilgilenen bir psikolojik danışman da görev yapıyor. Bu görevli minklerle tek tek ilgilenerek gerekli hallerde katkılar da yapıyor. Yine bu okulumuzda özel diyetisyen tarafından hazırlanan kahvaltı, yemek ve ara öğün menüleri ailelerin bilgisine de sunularak çocukların beğenisine sunularak, doğru ve sağlıklı beslenmeleri de sağlanmış oluyor.

 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2014, 02:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473