banner564

Bir kerecik bile mi?

Olmaz demi? Bir kerecik bile olsa aynı noktada aynı düşüncede birlikte olamayız demi?
İlla bölüneceğiz, illa çatışacağız, illa birbirimizi gammazlayacağız demi.
Türkiye’de darbe girişimi oldu. AKP, CHP, MHP ve HDP bir oldu, darbe girişimi karşısında net tavır takındı. Meclis bombalanırken dahi meclisi hiçbiri terk etmeyi düşünmedi.
Demokrasi mitingleri oldu, hepsi katıldı birlik beraberlik mesajını tüm dünyaya ve dış güçlere çok net bir şekilde gösterdi.
Türkiye, özlediğimiz, görmek istediğimiz bu tabloya çok şükür kavuştu kavuşmasına ama bizde hala da olayı kendi acımızdan, toplum açısından değerlendiremedik. 
Hükümet miting yaptı, muhalefeti ikna edip o alana getiremedi. Ne olurdu Cumhurbaşkanı, ana muhalefet, küçük muhalefette gelseydi. Başbakan bizzat devreye girse, gidip dayansaydı kapılarına kadar ve deseydi “sadece demokrasi için, dayanışma için sizi de yanımızda görmek, Türkiye’ye bir bütün mesaj vermek istiyoruz”
Ne diyecekti CTP Genel Başkanı? Gelmem mi? Oradan birlikte Saray’a geçseler “Cumhurun başı sende bizimle ol” deselerdi ne diyecekti Cumhurun başı? Gelmem mi?
Sıfır empati sıfır düşünce… Herkes kendi penceresinden düşünüyor. Kelle sayılıp hesap yapılıyor. Oysa Sarayönü değil Lefkoşa Otobüs terminalinde olmalıydı Barış ve Demokrasi Mitingi…. 


Şükürler olsun
Fenerbahçe’de kısa zaman içinde Pereira ile yolların ayrıldığını ve yeni teknik direktörünü açıklaması bekleniyormuş. 
Sen Aykut Kocaman gibi bir hocayı gönder sen Ersun Yanal’ın değerini bilme ve git Pereira ile yola devam et. İki senede tek kupa yok. Neyse umarız bu sene iyi bir hoca bulurlar da biraz olsun yüzümüz güler..
 
MESAJLAR
Serdar DENKTAŞ: Hz. Ömer türbesi yanına otel yapılma işi ne oldu? Dünkü bakanlar kurulunda geçti mi o iş?
Kemal DÜRÜST: Son günlerde adınız farklı alınmaya başlanınca sevenleriniz arı gibi toplanmaya başlamışlar. Neyse durum şimdilik sakin. 
Kutlu EVREN: Başbakan ile görüşüp aradaki sorunu kaldırmışsınız ama bakanlıkta işler arapsaçına döndü. Kılıç sizi kesmeden gereğini yapın. 
Fikri ATAOĞLU: Dayıcım, Ordu’ya benden kucak dolusu selamlar götürün. Gönül isterdi ki bugün birlikte olalım ama kısmet başka sefere. 
Dr. Faiz SUCUOĞLU: Lefkoşa Hastanesinin altını ilk kez gazetecilere göstermişsiniz. Görenler kendilerini korku filimin de gibi hissetmiş. Bu arada bugünlerde bir kravat kaybettiniz mi?
Tahsin ERTUĞRULOĞLU: Hadi Kıbrıs konusunda açıklama yapmıyorsunuz bari Pereira’ın gidişi hakkında bir yorumda bulunun. 
Birikim ÖZGÜR: Türkiye’nin bir bakanına haddini bildirmek, adı ile hitap etmek size yakışmaz. Tartışmak başka bir şey saygı başka bir şey… 
Serhat AKPINAR: Sonunda buda oldu ve bazı öğrenci adayları yanlışlık yaparak malum okulun adını yazmış. Şimdi davaya bunu da eklemeyi düşünüyor musunuz? 
Savaş ATAKAN: Dün akşam şerefinize Göçmenköy’de kuzu çevirmişler. Hayırdır neyi kutuluyordunuz. 
Haşim KİRACIOĞLU: Ma hangi ara düğün yaptınız da bizim haberimiz olmadı. Bilseydik damat tıraşını bizzat yaptırırdık size. Hayırlı olsun. 
Yalçın KOÇYİĞİT: Kurumda bir odayı kendiniz baştan aşağı donatıp yerleşmişsiniz. Ve tüm masrafları da kendiniz karşılamışsınız. 
Cemal DAĞLIKOCA:  Son günlerde sıkça Ayia Napa’da görülüyormuşsunuz. Hayırdır Kuzeyin gece hayatı sizi kesmedi mi? 
Mustafa TINGIR: Sosyal medya hesabınız kötü niyetli kişilerin eline geçince hayli sıkıntı dolu anlar yaşamışsınız. Bundan sonra artık koruma programlarını kullanırsınız artık. 
Neriman SAYGILI: Ve büyük gün geldi çattı, hafta sonu biricik oğlunuzu evlendiriyormuşsunuz. Hadi bakalım şimdiden mutluluklar, düğünde görüşmek üzere. 


GÜNÜN SÖZÜ
 “Bizim gücümüzü oluşturan çeşitli unsurlarımız var. Teşkilat yapımız, bütçemiz ve iş disiplinimiz en başta geliyor. Gerçekleşmiş bütçeler üzerinden incelerseniz bizim bütçemizin, bizden sonra mali yapısı en iyi olan belediyenin fert başına yatırım bütçesinden önde olduğunu göreceksiniz. Bu sizlerin sayesindedir. Çünkü Gönyelililer sosyal sorumluluk sahibidir, aldıkları hizmetin bedelini ödemekte, ödedikleri her kuruşun karşılığını da hizmet olarak geri almaktadırlar. Bu nedenle Gönyeli halkına teşekkür ediyorum. Gönyeli’de belediye başkanı olmak bir şanstır.”
Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli
YORUM EKLE

banner471

banner474