Diyalog Gazetesi

Anlatılmaz bir duygu

YAŞAM

Turunçlu’da hayvancılık yapan 20 yıllık evli Harper çifti, hayatlarında ilk kez Diyalog sayesinde başbaşa yemek yedi, 5 yıldızlı bir otelde konakladı

Züleyha KARAMAN

Gazeteniz Diyalog’un düzenlediği kampanyaya katılarak, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde, 5 yıldızlı Merit Crystal Cove Otel’de konaklama şansını yakalayan çiftler, unutulmaz bir gece yaşadı.

Turunçlu’da ikamet eden ve hayvancılıkla uğraşan 20 yıllık evli Gülizar Yanmaz Harper-Serkan Harper çifti, evlilikleri süresince ilk kez, Diyalog sayesinde, başbaşa akşam yemeğine çıktı ve ilk defe bir otelde konakladı. Üstelik 5 yıldızlı bir otelde.

Harper çiftinin bu unutulmaz geceyi yaşamasına köylüleri de yardım etti.

Kampanyaya büyük bir heyecanla katıldıklarını, kazandıkları zaman ise “hayvanları ne yapacağız. Biz zor gideriz” diyerek, düşünceye daldıklarını anlatan Harper çifti “ancak bunu öğrenen komşularımız, hemen herkes koyunlarımıza bakmayı teklif etti. Onlar sayesinde biz de hayatımızda ilk defa başbaşa bir yemeğe katıldık ve bir otelde konaklama şansı bulduk” dedi.

 

İkisi de çok mutlu oldu

Duygularını dile getiren 43 yaşındaki Gülizar Yanmaz Harper, kuponu kendisinin biriktirdiğini belirterek, “20 yıldır evliyiz, eşimle dışarı çıkıp yaşadığım ilk olay bu, o nedenle çok heyecanlıyım” dedi.

Hayvancılık yaptıkları için gezmeye vakit ayıramadıklarını ifade eden Gülizar hanım, çekilişte ismi çıkınca, iki çocuğunun kendisinden daha çok sevindiğini, köylerinde de bir sevinç dalgası oluştuğunu anlattı.

 

Köylüler seferber oldu

Diyalog sayesinde bir ilk yaşadıklarını vurgulayan Gülizar hanım, “Eşimle ilk kez dışarıda başbaşa vakit geçiriyorum. İlk kez bir otelde kalıyorum. Üstelik de Sevgililer Günü’nde, bu duygu anlatılmaz yaşanır. Diyalog’a çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Köylülerinin de çok sevindiğini, gece boyunca, telefonla kendisini arayarak “nasıl gidiyor” diye sorduğunu aktaran Güzlizar Hanım, çekilişte adının çıkmış olmasına rağmen, köylülerinin teşvikleriyle otele geldiğini kaydetti.

Gülizar Yanmaz Harper şöyle konuştu:

“Hayvanlarımız var, biz gidemeyiz dediğimde, komşularım; ‘siz gidin, biz hayvanlarınıza bakarız’ dediler. Köylülerim de çok sevindi, beni arabaya kadar bindirdiler. Hayvanlarımıza bakmak için köylülerim seferber oldu, onlar da çok sevindi. Çünkü hayvanlarımıza bakacak kimsemiz yoktu, köylülerimiz hayvanlarımıza baktı, biz de otele geldik. Bu bizim için ilk.”

Diyalog’a abone olduklarını belirten Harper, “Gazetede en çok kreşlerdeki çocukları gösteren sayfayı çok beğeniyorum. O çocukları görünce çok mutlu oluyorum” dedi.

Gülizar hanımın eşi 45 yaşındaki Serkan Harper de, eşiyle birlikte güzel bir vakit geçirdiğini ifade ederek, “Açığımızı Diyalog kapattı, Diyalog’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Unutulmaz bir gece geçirdiler

Diyalog okuyarak, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü özel geçirme fırsatı yakalayan talihli çifler, Girne’nin en gözde otellerinden Merit Crystal Cove Otel’de unutumaz bir gece geçirdi.

Yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren okurlarına sürpriz güzel hediyeler veren Diyalog, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde de Diyalog okuyarak çekilişe katılan beş çifte Merit Crystal Cove Otel’de unutumaz bir gece geçirme fırsatı sundu. 54. Noter Önder Özveri huzurunda yapılan çekilişle belirlenen 5 şanlı çiftten Cevdet-Sezgin Konuksal; Hatice-Salih Şah ve Gülizar Yanmaz Harper-Serkan Harper çifti Merit Crystal Cove Otel’de konaklayarak, 14 Şubat akşamı muhteşem bir gece geçirdi.

Ses sanatçısı Sema’nın seslendirdiği birbirinden güzel parçalar da geceye ayrı bir renk kattı.

 

Otel Müdürü yakından ilgilendi

Merit Crystal Cove Otel Genel Müdürü Ercan Turhan, gecede, Diyalog talihlisi çiftlerle yakından ilgilendi.

Ercan Turhan, Diyalog Gazetesi ile işbirliği halinde yaptıkları etkinliği bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında ele aldıklarını ifade ederek, “Diyalog Gazetesi’ni çıktığı ilk günden bu yana ilgiyle ve sevgiyle takip ediyoruz. Kıbrıslı aileleri otelimizde ağırlamaktan büyük keyif alıyoruz. Bu kapsamda Diyalog Gazetesi ile bir işbirliği yaparak, Sevgililer Günü’nde şanslı çiftlere mutlulukla ev sahipliği yapıyoruz ” dedi.

Merit Otelleri Satış Koordinatörü Melis Gülcan da, 14 Şubat’ın hafta sonuna denk gelmesinin büyük bir fırsat olduğunu belirterek, insanların bu sayede tatil de yaptığını kaydetti.

 

Konuksal çifti:Harika bir gece

Yayınlandığı ilk günden beri Diyalog okuduğunu belirten 68 yaşındaki Sezgin Konuksal, iki kupon biriktirerek çekilişe katıldığını söyleyerek, “Diyalog’un bu çok güzel hediyesi bize de çıktığı için çok mutlu olduk. Harika anlar geçiriyoruz” dedi.

Baf’lı olduklarını ancak Alsancak’ta yaşadıklarını ve Merit Crystal Cove Otel’e sürekli gittiklerini anlatan Sezgin Konuksal, “Bizim için harika bir gün” ifadesini kullandı.

Sezgin Konuksal’ın eşi 70 yaşındaki Cevdet Konuksal da, Merit Crystal Cove Otel’de özel bir gün geçirmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirtek, eşinin kupon biriktirdiğini ve bu fırsatı kazandıklarını söyledi.

Diyalog’un abonesi olduğunu ve Reşat Akar’ın yazılarını her gün takip ettiğini belirten Cevdet Konuksal, Diyalog’u beğenerek okuduklarını kaydetti. İkisi de emekli olan Konuksal çifti, Diyalog sayesinde çok özel anlar yaşadıklarını aktardı.

 

Şah çiftinin mutluluğu

Çekilişe Gazimağusa Görneç’ten katılan 29 yaşındaki öğretmen Hatice Şah da, kendileri için büyük sürpriz olduğunu, Cumartesi akşamı için plan yaptıklarını, ancak Diyalog’da isimlerini görünce diğer programlarını iptal ettiklerini söyledi. Şah, “Bu bizim için çok iyi oldu, ayrıca Merit Crystal Cove Otel’i de çok severim, bu otel olduğu için de ayrıca mutlu oldum” dedi.

Bir gazeteden bu tür bir hediyeyi hiç beklemediğini dile getiren Şah, “Böyle bir organizasyon yaptığı için Diyalog’u kutluyorum, Diyalog bize ilkleri yaşatıyor. Annemler de Diyalog okuyor, haberlerini çok beğeniyoruz. Gazimağusa Türk Maarif Koleji’nde öğretmenim, çok beğenerek takip ettiğimiz bir gazete” diye konuştu.

Eşiyle 6 yıldır evli olduklarını belirten Salih Şah da, gazetenin tüm haberlerini, en çok da spor sayfalarını okuduğunu belirterek, Diyalog’un dolu dolu ve yeterli olduğunu söyledi. Diyalog okuyunca “her şeyi aldığını” ifade eden Salih Şah, “Ülke içinden, Güney Kıbrıs’tan, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından bol bol haberler var” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.