Diyalog Gazetesi

14 Şubat sürprizi

YAŞAM

Telsim, “Bizimkisi bir aşk hikayesi” başlıklı çerçeveyle, sevenlerin aşkını fotoğraflıyor

Telsim Sevgililer Günü’nde de fark yaratmaya devam ediyor. Bu özel günde, sevenlerin özel anlarını ölümsüz kılmak için, sevenlerin mutluluklarını fotoğraflıyor.

Telsim, sevginin en yoğun yaşandığı günlerden biri olan Sevgililer Günü’nde, sevenlere sürpriz yaparak, mutlu anlarını “Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi” başlıklı çerçeveyle görüntüleyerek, aşklarını fotoğraflıyor.

Telsim, Lefkoşa, Girne ve Gazimağusa’daki sevgilileri ve sevenleri fotoğraflayıp, bu ölümsüz fotoğrafları anında e-mail adreslerine gönderiyor.

Yüzlerce çiftin mutlu gülümsemelerini fotoğraflayan Telsim, sevenlere unutulmayacak bir sevgililer günü hatırası yaşatıyor.

Telsim’in Sevgililer Günü sürprizinden çok mutlu olan çiftler, Telsim’in uygulaması ile kendilerini çok özel hissettiklerini ve e-mail yoluyla anında sahip olacakları fotoğrafları çerçeveletmeyi düşündüklerini söylediler.

 

Çiftlerden bazıları duygularını şöyle paylaştı:

Tubanur - Cenker Yıldız: Kızımızla caddede yürürken çok tatlı bir sürprizle karşılaştık. Bir ömür boyu saklayacağımız eğlenceli ve tatlı bir aile fotoğrafımız oldu.

Havva Toprak - Yılmaz Gündoğan: Bizimkisi bir aşk hikayesi başlıklı çerçevedeki fotoğrafımız, harika bir sevgililer günü hatırası oldu. Sevgililer günü için çok güzel düşünülmüş bir uygulama.

Pulat - Elen Ergin: Telsim güzel bir çalışma yaptı, çok güzel düşünülmüş bir uygulama, bunun için teşekkür ediyoruz. Bizim aşkımızı da çerçevelediler, güzel bir hatıra oldu.

Kemal- Fatma Özsoylucu: Biz Tesim’i çok seviyoruz, çok güzel düşünülmüş bir çalışma. Caddede oğlumuzla dolaşıyorduk. Çerçeve ilgisini çekti, birlikte fotoğraf çektirmekten keyif aldı. Fotoğrafın çıktısını evin en güzel yerine koyacağız.

Bushra Massarini- Amr Askar: Arkadaşlarımızla güzel bir akşam yemeğindeydik. Telsim gecenin en güzel sürprizini yaptı. Çerçeve çok hoşumuza gitti, bir ömür saklayacağımız güzel bir hatıra sahibi olduk.

 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.