Diyalog Gazetesi

Yol kapattılar

TÜRKİYE

Siirt'te bir grup öğretmen, trafik kazası sonrası ağır yaralanan meslektaşları için eylem yaptı

Siirt'te bir grup öğretmen, trafik kazası sonrası ağır yaralanan bir meslektaşları için olayın meydana geldiği kavşatta oturma eylemi yaparak yolu kısa süreliğine trafiğe kapattı

Eğitim-Sen Siirt Şubesi üyeleri, bir süre önce üniversite kavşağında iki aracın karıştığı trafik kazası sırasında savrulan araçlardan birinin kaldırımda yürüyen matematik öğretmeni Halil Polat'a çarparak ağır yaralanmasına neden olmasına tepki gösterdi.

Eğitim-Sen Şube Başkanı Süleyman Beştaş burada yaptığı açıklamada, kaza geçiren öğretmen Polat'ın yoğun bakımda yaşam savaşı verdiğini ifade ederek, bu kavşakta gereken önlemlerin alınması için yetkililerin harekete geçmesini istedi.

Sorumluların hesap vermesi için hukuki ve demokratik haklarını kullanacaklarını dile getiren Beştaş, "Bu kentte tesadüflere bağlı olmadan nasıl yaşayabileceğimizi birileri bize anlatsın. Kentle ilgili aksaklıklar, yerine getirilmediği takdirde bunların takipçisi olacağız" dedi.

Açıklamanın ardından grup, kazanın meydana geldiği kavşatta 1 dakikalık oturma eylemi yaptıktan sonra dağıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.