Diyalog Gazetesi

Tüm hesapları bu

TÜRKİYE

Erdoğan, İsrail yönetiminin, Filistin ve Lübnan'dan sonra gözünü dikeceği yerin Türkiye olacağını söyledi

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail yönetiminin Filistin ve Lübnan'dan sonra gözünü dikeceği yerin Türkiye toprakları olacağını söyledi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28. Dönem 3. Yasama Yılı başladı. Yeni yasama yılının ilk TBMM Genel Kurulu Toplantısı'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. 28. Dönem 3. Yasama Yılı'na bölgedeki sıcak gelişmelerle girdiklerine işaret eden Erdoğan, İsrail'in Filistin ve Lübnan'a yönelik saldırılarına dikkat çekti.
Erdoğan, İsrail'in Filistin'de, Gazze'de yaklaşık bir yıldır yürüttüğü terör ve soykırımın, bugünlerde Lübnan'a uzandığını, işgal güçlerinin dün itibarıyla Lübnan topraklarına karadan girdiğini duyurduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Hamas'ın defalarca kabul ettiğini açıkladığı ateşkese icbar edecek, zorlayıcı hiçbir adım atılmadığını belirtti. İsrail'in ses çıkartılmadıkça işgal, istila ve katliam politikasını pervasızca devam ettireceğinin altını çizen Erdoğan, şunları kaydetti:
"Susmak, vahşeti görmezden, duymazdan gelmek hiç kimseyi, hiçbirimizi, bölgedeki hiçbir ülkeyi bu soykırım şebekesinin saldırganlığından kurtaramayacak. Bu tembelliğin, bu ataletin, bu tepkisizliğin, duygusuzluğun sona ermesi için Türkiye olarak hakkı cesaretle söylemeye, hakkı savunmaya, zalimler karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz. Siyonist lobinin şahsımızı ve hükümetimizi hedef alan itibar suikastlerine asla boyun eğmeyeceğiz. 'Vadedilmiş topraklar' hezeyanıyla hareket eden İsrail yönetiminin, tamamen dini bir fanatizm ile Filistin ve Lübnan'dan sonra gözünü dikeceği yer, açık söylüyorum, bizim vatan topraklarımız olacaktır. Şu anda bütün hesap bunun üzerindedir. Türkiye içindeki bazı İsrail dostlarının, bazı siyonist severlerin, gönüllü veya paralı siyonizm propagandası yapan aparatların anlamadığı işte budur."

Yorumlar (4)

Doğru Söz 3 Gün Önce

Ne Türkiyesi be. Ürdün , Suriye, Yemen ve sonra IRAN. 7-8 milyon yahudi piçi seni korkutuyor tüm bomboş islâm alemini korkutup susturuyor ( İran haric) . Sen bilim yerine Diyanete, kuran kurslarına, cemmat, aşiret ve tarikatlara, külliyeye, statyuma, millet bahcelerine ve camilerler yatırım(!) yaparak Türkiyeyi geri ve sadece izleyebilen hatta izleyemeyebilen durumuna düşürerek israile hızmet ediyorsun. Sen Türkiye düşmanısın be! İsrailden madalya alan tek türk(!) sen değilmisin be?

Doğru Söz 3 Gün Önce

Sen Cehalete hitap edesin diye israil piçine salladın durdun. Şimdi piçlerin teknolojilerini gördükce seni de hallederler diye sendeki korku alevlendi. Sende o korku zaten hep var. Haklı olarak. Sebep yaptikların . Harp okulu mezunlarınin Atatürkün Askerleriyiz sözunden de seni korku aldı.

Doğru Söz 3 Gün Önce

Sen Cumhurbaşkanı sıfatınla yeteneksiz da olsan Başkomutansın da. Ne Başkomutan olarak ne de Cumhurbaşkanı olarak ağlama sızlama makamı değildin. Türkiye halkları çıkarları ve geleceği adına gereğini yapma makamlarını işfal ediyorsun. Gerekenleri YAP!

Vatandaş 3 Gün Önce

Kendini çok akıllı zannediyor bu herif..Aklınca softa şaşırtması yapıyor..Herkes herşeyin farkında be adam senin dediklerinhep fasa fiso kendini kurtarmaya çalışmaktır...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.