Diyalog Gazetesi

‘Aşk Tüneli’

TÜRKİYE

Sevgililer Günü'ne özel 10 bin kartpostal yazıldı

 

Eskişehir'de 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla bir alışveriş merkezinde kurulan "aşk tüneli"ne gelenler, sevdiklerine mesajlarını iletmek için 10 bin kartpostal yazdı.

Alışveriş Merkezi Müdürü Ferhat Mermer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "aşk tüneli"nin geleneksel hale geldiğini belirtti.

Müşterilerine sürpriz yapmak istediklerini ifade eden Mermer, Sevgililer Günü'ne özel kurulan "aşk tüneli"ne yoğun ilginin olduğunu ve buraya gelenlerin 14 Şubat'a özel mesaj yazmalarını amaçladıklarını dile getirdi.

"Ziyaretçilerimizin sevdiklerine söyleyemediklerini yazılı hale getirerek insanlarla paylaşabilmelerini sağlıyoruz. İsimlerini isterlerse yazabiliyorlar, istemezlerse yazmıyorlar. Değer verdikleri kişilere kartpostal yazıyorlar. Ailelerine ve dünyaya olan mesajlarını bizim aracılığımız ile paylaşabiliyorlar. Bu aktivite 2011 yılından beri uygulanıyor. Bu tünel, insanların büyük beğenisiyle her yıl daha büyüyen bir aktivite. Buradaki mesajları bazen birleştirmek zorunda kalıyoruz. Yarın Sevgililer Günü'nde kartpostal yazanların sayısının 10 bini geçeceğini bekliyoruz. Önümüzdeki yıllarda tünelin boyunu uzatacağız çünkü yer yetmiyor" 

Sevdiklerine mesajlarını kartpostallara yazan ziyaretçiler, tünelde asılı bulunan yerlere bu kartları iliştiriyor. Vatandaşlar, buraya kendi mesaj kartlarını
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.