Diyalog Gazetesi

Ailesi perişan oldu

TÜRKİYE

Evinin önünde yaralı bulunan 16 yaşındaki lise öğrencisi öldü

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde evinin önünde yaralı bulunan lise öğrencisi, hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, önceki gün akşam saatlerinde berberde tıraş olan, daha sonra marketten alışveriş yapan lise öğrencisi Berke Taştan, Hürriyet Mahallesindeki evinin önünde mahalle sakinlerince yaralı olarak bulundu. 

Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Taştan, Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bursa'ya sevk edilmek üzere ambulansa alınan Taştan'ın, ambulans hareket etmek üzereyken nabız atışları durdu. Yeniden acil servise alınan Taştan, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Haberi alan anne Hatice ve bir fabrikada işçi olan Hürspor'un eski futbolcularından baba Emir Aziz Taştan da yakınlarıyla hastaneye geldi. Doktorlar, acı haberi ailesi ve yakınlarına söylemekte güçlük çekti. Hastane personelinden, tek çocukları olan Taştan'ın öldüğü haberini alan anne ve baba, fenalık geçirdi.

Olaydan bir gün önce doğum günü olduğu öğrenilen Taştan'ın apartmandan düşerek ya da bir aracın çarpması sonucu öldüğü ihtimali üzerinde durulduğu, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bacağında ve kolunda kırık olduğu, iç kanama geçirdiği tespit edilen Taştan'ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.