Gökhan GÜVENSOY
Geçtiğimiz sezon yaşanan sıkıntılı süreçten sonra yönetim tarafından satış listesine konan başarılı futbolcular, gelecek sezon için gelen teklifleri değerlendiriyor.
Özellikle 2009-2010 sezonunda Alsancak Yeşilova Spor Kulübü’nün Süper Lige çıkmasında pay sahibi olan futbolculardan Saydam, daha sonraları Lapta ve Tatlısu; Barış, Lapta ve Türk Ocağı; Özgür ise Yenicami, Lapta, Gönyeli ve Baf Ülkü Yurdu takımlarının formalarını giymişlerdi.
Son iki sezondur yeniden yükselişe geçen Batı bölgesi temsilcisi Alsancak Yeşilova'nın bu yükselişinde pay sahibi olan futbolcuların, yaşanan süreçten sonra satış listesinde oldukları ve yönetim tarafından da kolaylık sağlanarak başka kulüplerde futbol yaşantılarını sürdürecekleri belirtildi.