Diyalog Gazetesi

No şans no tolerans

SPOR

Lapta Teknik Direktörü Erdinç Akyulaf bu hafta oynayacakları maçı kazanarak son şanslarını kullanmak istediklerini söyledi

Hamit SAKALLI
K-PET 1. Lig’de kötü günler geçiren ve 19 hafta sonunda 8 puanla ligin son sırasında bulunan Lapta, bu hafta evinde konuk edeceği birebir rakibi Görneç’i mağlup edip son bir şans yakalamak istiyor. Bu kritik mücadele öncesinde açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Erdinç Akyulaf, kazanmaktan başka şansları olmadığını ifade etti.

İki haftada kaderimiz belli olacak
Erdinç Akyulaf, ligin 20. Ve 21. Haftalarında oynayacakları Görneç ve Gönyeli karşılaşmalarında kaderlerini belirleyeceklerini ve bu iki mücadelen de galip ayrılmaları halinde Play-Out oynamamak için kendileri adına bir ümit ışığı doğacağını ifade etti. Akyulaf, aksi bir durumda ise Play-Out mücadeleleri için hazırlanmaya başlayacaklarını ve tüm dikkatlerini oraya vereceklerini sözlerine ekledi. Futbolcularının bu iki karşılaşmanın öneminin bilincinde olarak bu mücadelelere hazırlandığını ifade eden Akyulaf, bu zorlu karşılaşmalarda futbolcularına inandığını vurguladı.

Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz
Erdinç Akyulaf, Görneç ile oynayacakları kader karşılaşmasında, taraftarlarını tribünde takımı desteklerken görmek istediklerini belirterek, saha ve seyirci avantajlarını en iyi şekilde kullanmak istediklerini söyledi. Akyulaf, Görneç karşılaşmasında İbrahim Kaba dışında eksikleri olmadığını ve bu karşılaşmadan galip ayrılarak çıkışa geçeceklerine inandığını ifade etti. İki haftadır olumlu sinyaller verdiklerini belirten Akyulaf, Lapta’nın çıkışa geçme zamanının geldiğini sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.