Beyzade ÜNALMIŞ
Mormenekşe deplasmanında alınan mağlubiyet sonrası Hasan Burgaç ile yolarını ayıran Cihangir camiası elini hızlı tutup takımın başına Mehmet Ali Özgürgün’ü getirdi.
Dün takımla ilk idmanına çıkan tecrübeli Mehmetali Özgürgün Cihangir’e ikinci kez gelen Teknik adam konumunda oldu. İdman öncesi oyuncular ile uzun bir söyleşi yapan tecrübeli Teknik adam her türlü imkanın üst seviyede olduğu bir camiada sonucun bu şekilde olmaması gerektiğini vurgularken, gelinen noktada elbirliği ile bu sorunu aşacaklarını vurguladı.
Sıkıntıları yine başarıyla aşacağız
Takımda kimin ne olduğunu çok iyi bildiğini de belirten Özgürgün, geçmiş dönemdeki mevcut kadroya çok tecrübeli isimlerinde katıldığına dikkat çekerken, kendisinin bu takımla geride kalan sezonda sıkıntılı süreci birlikte aşıldığını bunu herkesin iyi bildiğini, aynı konunun yine gündemde olduğunu ve bunu başaracaklarını belirtti.
DTB maçı çok önemli
Önlerinde çok önemli bir Doğan Türk Birliği maçı olduğunu belirten Cihangir Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün, bu maçın hazırlıklarına en iyi şekilde hazırlanıp maça çıkacaklarını vurguladı.