Diyalog Gazetesi

Günah keçisi ilan edildim

SPOR

Hüseyin Veli Taşkıran, Çetinkaya’dan istifasının perde arkasını Diyalog’a anlattı

Beyzade ÜNALMIŞ

Geçtiğimiz akşam Çetinkaya takımından istifa eden Hüseyin Veli Taşkıran tam anlamıyla patlamaya hazır pimi çekilmiş bomba gibi. Dördüncü hafta Erol Çağaloğlu’nun istifasından sonra başkansız ve yönetimsiz göreve gelen Hüseyin Veli Taşkıran, sıkıntılı süreçte takımla birlikte olduğunu, eldeki mevcut imkanlara rağmen yapabildiklerini ortaya koyduklarını, ancak günün sonunda ise yaşananlardan oldukça rahatsız olduğunu belirtti. 

Benimle devam edilecek denildi
İstifasından sonra gazetemiz spor servisine demeç veren genç teknik adam, yeni yönetim ve başkanın göreve gelmesinden sonra kendisiyle yola devam edileceğinin sözünü aldığını, ancak gelinen noktada yeni yönetimin başka teknik adamla görüşme yaptığını belirten Taşkıran, durumun kendisini son derece üzdüğünü vurguladı. 

Kaleci antrenörü ile birlikte karar aldık
Birçok olumsuzluklara rağmen kaleci antrenörü İbrahim Reis ile birlikte Çetinkaya takımına büyük uğraş verdiklerini aktaran Hüseyin Veli Taşkıran, yönetimin yeni teknik adam arayışlarını ise başkasından duymasının kendisini üzdüğünü, bu nedenle böyle bir karar aldığını vurguladı. Gelinen noktada mevcut kadronun ortada olduğunu, Çetinkaya’nın sıkıntısının ortada olduğunu, müdahalenin nereye gerektiğinin herkes tarafından bilindiğini belirten Taşkıran, kendisinin ise elinde sihirli değnek olmadığını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.