Diyalog Gazetesi

Smartcard’tan 2015 yılının ilk sürprizi

MAGAZİN

İktisatbank ve Paramaribo Turizm arasında gerçekleştirilen işbirliği protokolü sonucunda tüm SmartCard Sahipleri Ercan Havaalanı Bosphore CIP Lounge ayrıcalığından yararlanma şansına sahip oldu.

Mustafa ŞENAL
İşbirliği protokolü imza törenine Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, İktisatbank Yönetim Kurulu Başkanı Mete Özmerter, Pasha Group Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Erbaş, Bosphore Lounge İşletmecisi Sedat Erbaş, İktisatbank Genel Müdürü Dr. Ahmet Melih Karavelioğlu’nun yanısıra iki kurumun üst düzey yöneticileri katıldı. 

Karavelioğlu: Müşteri memnuniyeti önceliğimiz
İşbirliği Protokolü imza töreninde konuşma yapan İktisatbank Genel Müdür Dr. Ahmet Melih Karavelioğlu; İktisatbank’ın kurulduğu günden itibaren müşteri memnuniyeti ve teknolojik temelli bir politika izlediğini, banka müşterilerine daha iyi ve evrensel standartlarda hizmet verebilmek için hiç bir yatırımdan kaçınmadıklarını ve müşterilerin hayatlarına artı değer katabilmek için sürekli hizmet standartlarını geliştirdiklerini kaydetti. 
Bosphore Lounge Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Erbaş’ın İktisatbank’la gerçekleştirdikleri işbirliğinden duydukları memnuniyeti ifade ettiği konuşmasının ardından, İktisatbank Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Olgun Önal SmartCard sahiplerinin Lounge Hizmetleri kapsamında alacakları hizmetleri anlatan bir sunum gerçekleştirdi.


İktisat Bankası yeni yılın gelişini kutladı
Öte yandan Kuzey Kıbrıs’ın köklü kuruluşlarından İktisat Bankası, yılbaşı balosunu görkemli bir şekilde kutladı.
Lefkoşa’da Golden Tulip Pasha Hotel’de kutlanan yeni yıl balosunda, İktisat Bankası çalışanlarının kendi aralarında kurdukları müzik gurubu ile sahne alışları, renkli görüntülere sahne oldu.
Yoğun geçen bir yılın ardından yakalanan başarının kutlandığı gecede
Personel şarkılar eşliğinde hem eğlendi hem de yeni yılın gelişini kutladılar. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.