CTP-BG’den verilen bilgiye göre, tanıtım broşürlerinin dağıtıldığı ziyaretlerde, belediyede yapılan icraatlar, verilen hizmetler anlatılıyor.
Mutluyaka köyünü ziyaret eden Kayalp, köy merkezinde yapılan toplantıda, su, asfalt gibi belediyenin asli işlerin yanında gençleri, yaşlıları, çocukları ve kadınları içeren geniş bir yelpazede hizmet verdiklerini ve her yaştan vatandaşın yaşamına dokunan çalışmalarıyla sosyal belediyecilik yaptıklarını ifade etti.
Gazimağusa Belediyesi’nin her bölgesine hizmeti eşit şekilde götürdüğünü söyleyen Kayalp, bölgede başlatılan ilaçlama ve asfalt çalışmalarıyla ilgili bilgi de bilgi verdi, çevreyle tamamen uyumlu biyolojik ilaçlama yaptıklarını, asfaltı eksik olan yolların asfaltlanmasının da önümüzdeki hafta başlayacağı kaydetti.