Diyalog Gazetesi

Karakolu dağıttı

KIBRIS

Aşırı alkol sonrasında bir iş yerini basan Taner Çizer, kendisini tutuklamaya giden polisleri de yumrukladı 

Lefkoşa’da alkollü bir esnada husumetli olduğu şahsın işyerini basan, olay yerine kendisini tutuklamaya giden polislere direnen, karakolda olduğu esnada iki polise yumruk atıp, kontrol odasının camını kıran Taner Çizer dün mahkemeye çıkarıldı. 
Zanlı hakkındaki olgular aktarılarak, ek süre talep edildi.
Soruşturmayı yürüten polis, zanlının 31 Temmuz 2024 tarihinde saat 17.30 sıralarında kendisini şikayet ettiği gerekçesiyle T.B.’nin iş yerine sarhoş bir vaziyette gidip, olay çıkardığını söyledi. 
Polis, bağırıp, çağıran ve çevreyi rahatsız eden zanlının olay yerine giden ekipler tarafından tutuklandığını belirtti. 
Polis, Lefkoşa Adli Şubeye getirilen zanlıya alkol testi yapılmak istendiğini, nefes örneği vermeyi reddederek ve bağırıp, çağırarak uygunsuz tavırlar sergilediğini açıkladı. Polis, tutuklanan ve hücreye konulmak istenen zanlının bu esnada Lefkoşa Adli Şube’de görevli memurlar K.Ç ve E.Y’e yumruk vurarak, her ikisini de ettiğini açıkladı. 
Polis, zanlının hücrelerde kontrol odasında bulunduğu esnada ise polis memuru H.Ç’ye hitaben “Senin yüzünü ezberledim yarın buradan çıktığımda seni bulup öldüreceğim “ diyerek, tehdit ettiğini belirtti. Polis, zanlının akabinde kontrol odasının camına yumruk atarak kırıp kasti hasara uğrattığını mahkemeye aktardı. 
Polis, zanlının cama yumruk atıp kırmasından ötürü elinden yaralandığını, hastaneye götürülerek müdahale yapıldığını ve taburcu edildiğini belirtti. 
Polis, soruşturmanın devam ettiğini belirterek, bir gün ek süre istedi. 
Mahkeme hakkında “şiddet tehdidi, kasti hasar, polisi darp görevinden men, sarhoşluk, rahatsızlık, uygunsuz tavır ve hareket, itale-i lisan” suçlarından soruşturma yürütülen zanlının bir gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Yorumlar (3)

Vatandaş 2 Ay Önce

Deport edilmesi kaçınılmazdır...

Hasan bombo 2 Ay Önce

DERHAL DEPORT YARIN SABAHTAN

NİYAZİ 2 Ay Önce

VAY TERBİYESİZ VAY HANGİ DAĞDAN GAŞDI.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.