Diyalog Gazetesi

Hedef Belirleme ve Meslek Seçimi” konusu anlatıldı

KIBRIS

Dr.Ziya Öztürkler, Hedef Belirleme ve Meslek Seçimi” konusunu anlattı

Lider Eğitim Merkezi’nde “Çocuk ve Aile” Gelişim Seminerlerinin ilk konuğu Eğitim Uzmanı Dr. Ziya Öztürkler oldu. 
Dr. Ziya Öztürkler katılımcılara “Hedef Belirleme ve Meslek Seçimi” konusunda bilgi ve tecrübelerini aktardı. Öztürkler, hedef belirleme ve meslek seçimi sürecinde ailelerin rolünün önemine dikkat çekerken bu süreçte rehberlik hizmetlerinin ihtiyacına ve gençlerin yetenek ve donanımlarının en önemli faktörlerden biri olduğuna vurgu yaptı.
Seminere birçok farklı okuldan öğrenciler, aileler, Eğitim ve Kültür Bakanlığı’ndan bazı kamu görevlileri ve Lefkoşa Merkez Lions kurucu başkanı Ezcan Özsoy katıldı.
Lider Eğitim Merkezi Eğitim koordinatörü Cemre Akar eğitim ve öğretim faaliyetleri yanı sıra kişisel gelişime her zaman önem verdiklerini ve bilinçli aileler ve bilgili, kültürlü, özgüveni yüksek yeni nesiller yetiştirmek konusunda sürekli eğitim merkezi üyeleri ile aktif olarak çalışmalarını yürüttüklerini dile getirdi.
Seminerin bitimde ise Lider Eğitim Merkezi Eğitim Koordinatörü Cemre Akar, Dr. Ziya Öztürkler’e plaket takdim ederek teşekkürlerini sundu, tüm katılımcılara katılım belgesi verildi ve Öztürkler katılan gençlere kitabını imzalayarak hediye etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.