Diyalog Gazetesi

Düğmeye bastık

KIBRIS

Üstel, Haspolat sınır kapısının açılması için harekete geçtiklerini belirtti

Başbakan Ünal Üstel, Haspolat sınır kapısının açılması için harekete geçtiklerini belirtti. 
KTTO 61. Olağan Genel Kurulunda konuşan Üstel, hükümet olarak bu konuda yaptıkları çalışmalara değindi.
Haspolat sınır kapısının açılır vaziyete getirilmesi için düğmeye bastıklarını kaydeden Üstel, çalışmalar hakkında bilgi verdi.
“Uzun soluklu istikrarlı hükümetlerin olması gerekiyor.” ifadesini kullanan Üstel, “İstikrar olursa, ülkede istikrarın getirdiği meyveleri hep birlikte göreceğiz ve çocuklarımız istikrar sayesinde de moral bulacak.” dedi.
Üstel, ayrıca Türkiye Cumhuriyeti ile en üst düzeyde imzalanan İktisadi Mali İşbirliği Protokolleri ile ülkeyi her gün daha çağdaş bir noktaya getirmek için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini söyledi.

Yorumlar (4)

Cok komik 3 Hafta Önce

Doğrudur düğmeye bastı halki soymaya devam

Laptalı 3 Hafta Önce

Düğmeye basmış ama neyin düğmesine basmış..Sırasıyla bu düğmelere çoktan basmış da yine basıyormuş bu zavallı kukla... Rüşveti yaygınlaştıran SEN,ipsiz sapsız ne olduğu belirsiz binlerce insanı ülkeye sokan / halkın huzurunu kaçıran SEN, KIBTEK'te oynanan oyunların en başında SEN, ihalesiz alımların en başta müsebbibi SEN, fiyatlar alabildiğince hergün fırlıyor arayan soran yok,bu hırsızları bu fırsatçıları yaratan SEN, şirin görünecem diye vatandaşlıkları golifa gibi dağıtan SEN, Akp'nin ülkeye taşıdığı kara paradan nemalanan en başta SEN, Akp'ye kesintisiz yalakalık yapan yardakçılık yapan yine SEN! Eeee basacak başka düğmeler de var aslında da bu kadarı kafi a be JuJu (Jet) Ünal.....Bize martaval okuma daha fazla..

Eren / Omorfo 3 Hafta Önce

Juju bir istikrar doladı ağzına habire söyler durur..Halbuki diğer taraftan baktığınızda memleket korsan yatağı,kimin eli kimin cebinde belli değil...Fırsatçılar mı dersiniz,hırsızla mı dersiniz,uyuşturucu torbacıları mı dersiniz,kaçakçılar mı dersiniz,köle ticareti,insan kaçakçılığı mı dersiniz,kara para aklayanlar mı dersiniz,sahte diplomalar mı dersiniz,rum mallarına haksız/hukuksuz çökmeler mi istersiniz,Esentepe'de 110 dönümlük arazi için parti değişenler mi istersiniz ve daha neler neler...Hepsi var..Mandirgalı da tutturmuş bir istikrar da istikrar...Biz da inandık! Halk sıkıntı içinde geçinemiyor bu da istikrar da istikrar.....Yörü be git işine de dalga geçme biziminan...

Vatandaş 3 Hafta Önce

Sen önce git en başta Ugemar Market , Nusmar Market , Şokmar , Classmar ,Mami Malti Market buraları denetle,yada git birgün buralardan alışveriş yap bakalım ne göreceksin...Buralarda istedikleri gibi hırsızlık derecesinde kar marjlarıyla satış yapıyorlar..Her gün fiyatlar farklı..Bir gün gidiyorsunuz farklı ertesi gün gidiyorsunuz yine farklı arayan soran yok halk isyanlarda....SEN hangi istikrardan bahsediyorsun E be Mandirgalı...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.