Diyalog Gazetesi

Daha çok hizmet

KIBRIS

Başbakan Üstel dün gece Girne ilçe üyeleriyle bir araya geldi ve ileriye dönük önemli mesajlar verdi

Başbakan Ünal Üstel, Ulusal Birlik Partisi (UBP) Girne İlçesi Mazbata töreninde partililer ile bir araya geldi. 
Dayanışma gecesinde yaptığı konuşmada ileriye dönük önemli mesajlar veren Üstel, birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade ederek, daha fazla hizmet için yollarında devam edeceklerini söyledi. 
UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, UBP Girne İlçe Başkanlığının Acapulco Hotel’de düzenlediği dayanışma gecesinde partililer ile bir araya geldi. Partililer, 5 bin kişilik salona sığmadı. Başbakan Ünal Üstel, partililer tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Girne’de ilçe kurulları ile partililer Üstel’e verdikleri desteği gözler önüne serdi. 
Dayanışma gecesinde ileriye dönük önemli mesajlar veren Üstel, kurultay sonrasındaki süreçte daha çok çalışıp, daha çok hizmet vereceklerini söyledi. Üstel “Sizlerin ve Anavatan Türkiye’nin desteğiyle ülkemizi daha ilerilere taşıyacağız” dedi.

Yorumlar (5)

Yunus - Girne 1 Hafta Önce

Daha çok mamma,daha çok hamma humma hamma humma...Daha çok 110 dönümlük araziler..Hamma humma kokusunu alanlar Jet Ünal'ı ayakta da alkışlar amuda da kalkar alkışlar yeter ki ipin ucunda hamma humma olsun... Ne günlere kaldık ey Gazi Hünkar, Katır mühürdar oldu eşek defterdar.

Doğru Söz 1 Hafta Önce

Her kim ki bu devleti çaldı ise orospu çocuğu oldun , çaresiz kanser hastası olsun. Amin.

Doğru Söz 1 Hafta Önce

Patlaycaksınız beeeee. Zehir zıkkımınız olsun. Amin

Vatandaş 1 Hafta Önce

Şunlara bakın yaw,zehir zıkkımınız olur inşAllah..Halkın cebinden habire hamma humma hamma humma..Vay boğazınızda kalsın inşAllah..Ne adamın eline kaldı memleket be birader..JUJU Ünal ve şurekası...Kimbilir ne vaatler ne ulufeler var bu yemekte...Arazilermi istersiniz,daire müdürlüklerimi istersiniz,bağlar bahçelermi taxi izinlerimi istersiniz..Herşey var...Ama halk hala daha çürük domates yiyor fahiş fiyatlara...Jet Ünal'ın umurundamı...Ama gün gelir rüzgar ters döner....

Ziya 1 Hafta Önce

Juju daha çok hizmet deyip duruyor şimdi de..Yani daha çok rant daha çok hamma humma..Halbuki diğer taraftan bakıldığındada memleket korsan yatağı,kimin eli kimin cebinde belli değil...Fırsatçılar mı dersiniz,hırsızla mı dersiniz,uyuşturucu torbacıları mı dersiniz,kaçakçılar mı dersiniz,köle ticareti,insan kaçakçılığı mı dersiniz,kara para aklayanlar mı dersiniz,sahte diplomalar mı dersiniz,rum mallarına haksız/hukuksuz çökmeler mi istersiniz,Esentepe'de 110 dönümlük arazi için parti değişenler mi istersiniz ve daha neler neler...Hepsi var..Mandirgalı da tutturmuş bir istikrar da istikrar...Biz de ....mış gibi inandık! Halk sıkıntı içinde geçinemiyor Jet Ünal da daha çok hizmet diyor kendi kendini alkışlayarak.....Yörü be git işine de dalga geçme biziminan...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.