Diyalog Gazetesi

Çözüme tam destek

KIBRIS

Fellahoğlu, dünyanın tek bölünmüş başşehri olan Lefkoşa’nın yeniden birleşmesi için katkı koymaya devam edeceğini söyledi

Cumhuriyetçi Türk Partisi -Birleşik Güçler (CTP-BG) Lefkoşa Belediye Başkan Adayı ve Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, “Dünyanın tek bölünmüş başşehri olan Lefkoşa’nın yeniden birleşmesine, Kıbrıs sorununun çözümüne katkı koymaya ve adaya barışın gelmesine katkı koymaya devam edeceğini” söyledi.

Fellahoğlu ve beraberindeki meclis üyeliği adayları, KTOEÖS’ü ziyaret etti. Sendika Başkanı Tahir Gökçebel ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Fellahoğlu, göreve geldiği bir yıllık dönemde yapılanlar hakkında bilgi verdi.

 

Fellahoğlu, KTMMOB’yi ziyaret etti

Öte yandan, Kadri Fellahoğlu, belediye meclis üyeliği adayları ile birlikte Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ni (KTMMOB) ziyaret etti.

CTP-BG’den verilen bilgiye göre, Ahmet Hüdaoğlu başkanlığındaki KTMMOB Yönetim Kurulu ile görüşen Fellahoğlu, yeni dönemde kanalizasyon ve yağmur suyu drenajı işlerinin öncelikli projeleri arasında olacağını vurguladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.