Diyalog Gazetesi

Bunun sırrı Ozan’da

KIBRIS

Yılmazköy yakınlarında kaza geçiren ve ağır yaralanan 27 yaşındaki gencin kullandığı araçtan savrulan 8 bin 750 TL ovada bulundu

Mustafa ŞENAL

Yılmazköy-Şirinevler Anayolunda dün akşam meydana gelen trafik kazasında 27 yaşındaki Ozan Koryürek adlı genç yaralandı. Kaza, Ozan Koryürek’in yönetimindeki araçla Yılmazköy’den Şirinevler istikametinde aşırı süratli bir şekilde seyrettiği sırada, önündeki aracı geçmeye çalışırken direksiyon hakimiyetini kaybederek, önce yol nenarındaki ağaçlara ardından da takla atarak aracın tavanının üzerinde durması sonucu meydana geldi.

Başından yaralandı
Kaza sonucu başından yaralanan Koryürek, olay yerine çağrılan ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 
Yetkililerden alınan bilgiye göre, hastanede gerekli tetkikleri yapılan ve müşahede altına alınan Ozan Koryürek’in hayati tehlikesi bulunmuyor.

Paralar emare olarak alındı
Kazanın ardından olay yerine giden polisler, inceleme esnasında Koruyürek’in aracından savrulan 8 Bin 750 TL tarlada bulundu. Ozan Koruyürek’in ailesinin huzurunda sayılan ve toplamda 8 bin 750 TL olan polis tarafından emere olarak alındı. Paraların Ozan’ın vereceği ifadeden sonra kendisine teslim edileceği öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.