Diyalog Gazetesi

Bıçaklı: Hükümet zam şampiyonu

KIBRIS

Kıbrıs Türk İşçi Sendikaları Federasyonu (Türk-Sen) Genel Başkanı Arslan Bıçaklı, hükümetin “zam şampiyonu” olduğunu ileri sürdü.


Türk-Sen Genel Başkanı Arslan Bıçaklı yaptığı yazılı açıklamada, halka büyük umutlar vaat ederek hükümete gelen partilerin seçim dönemindeki tüm vaatlerinin yalandan ibaret olduğunu her gün ibretle gördüklerini ileri sürdü.

“Çalışanlara yıllardan beri tek kuruş artış verilmezken ve alım gücü sıfırlanarak açlık sınırının altında inim inim inlerken, hükümet edenler buna çare bulacakları yerde tam aksine hayatı daha da çekilmez hale getirmek ve halkı göçe zorlamak adına her gün zam üstüne zam yapmaktadır” ifadelerini kullanan Bıçaklı, elektriğe, akaryakıta ve tüp gaza yapılan zamla zincirleme gelen diğer zamların yanında, süte ve ekmeğe yapılan zammı eleştirdi.

Hükümetin zam şampiyonu olarak tarihe geçeceğini öne süren Bıçaklı, “Bu yönü ile övünebilirler. Fakat bilmelidirler ki bu halk günü geldiği zaman hesabını da sormayı gayet iyi bilmektedir” ifadelerine yer verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.