Diyalog Gazetesi

Ankara-Ercan tek yön 7 ile 22 bin lira

KIBRIS

Yeni eğitim yılının başlamasına sayılı günler kala Türkiye ile KKTC arasındaki tüm uçuşlarda bilet fiyatları tavan yaptı

Özlem ÇİMENDAL

Üniversitelerin yeni öğretim yılına başlamasının arifesinde Türkiye ile KKTC arasındaki uçuşlarda bilet fiyatları tavan yaptı. Bugünkü uçuşlara baktığımızda Ankara’dan Ercan’a tek geliş fiyatı 7 bin ile 22 bin lira arasında değişiyor. İzmir-Ercan en ucuz fiyat 5 bin, İstanbul-Ercan ise 4 bin lira. Yarın Ankara-Ercan uçuşu için en düşük fiyat 5 bin, en yüksek 22 bin lira.

Öğrenci velileri gibi turizmciler de Türkiye ile KKTC arasında kısa mesafeli uçuşlarda bile bilet fiyatlarının astronomik rakamlara ulaşmasından rahatsız. Turizmciler; bu şartlar altında diğer ülkelerle rekabet ederek, Kuzey Kıbrıs’a turist getirmenin çok zor olduğunu belirtiyor, yetkililerin önlem almasını istiyor.

İşte rakamlar:

3 Eylül Salı/ Ercan-İzmir 3 Eylül Salı/ İzmir-Ercan

En düşük: 3 bin 500 TL En düşük: 5 bin TL

En yüksek: 20 bin TL En yüksek: 22 bin TL

3 Eylül Salı/ Ercan-Ankara 3 Eylül Salı/ Ankara-Ercan

En düşük: 5 bin TL En düşük: 7 bin TL

En yüksek: 22 bin TL En yüksek: 22 bin TL

3 Eylül Salı/ Ercan-İstanbul 3 Eylül Salı/ İstanbul-Ercan

En düşük: 8 bin TL En düşük: 4 bin TL

En yüksek: 14 bin TL En yüksek: 18 bin TL

4 Eylül Çarşamba/ Ercan-İzmir 4 Eylül Çarşamba/ İzmir-Ercan

En düşük: 4 bin TL En düşük: 4 bin TL

En yüksek: 12 bin TL En yüksek: 22 bin TL

4 Eylül Çarşamba/ Ercan-Ankara 4 Eylül Çarşamba/ Ankara-Ercan

En düşük: 4 bin TL En düşük: 5 bin TL

En yüksek: 12 bin TL En yüksek: 22 bin TL

4 Eylül Çarşamba/ Ercan-İstanbul 4 Eylül Çarşamba/ İstanbul-Ercan

En düşük: 6 bin TL En düşük: 5 bin TL

En yüksek: 8 bin TL En yüksek: 16 bin TL

Yorumlar (9)

Hasan Nuri 2 Hafta Önce

Egemen ayrı devletimizde bizlere daha beter olun diyenlere ne diyebiliriz ki ? BM ve AB’nin Rum malı Maraş’a karşılık Dökülen Mağusa Limanı ile Ercan’ın Uluslararası Hava Şirketlerine ve Dünyaya açılışı ile kaybedilen TURİZM İle TİCARETİN kazanılmasına HAYIR diyen Şahinlerimiz ile beterin beteri var olduğu günleri göreceğimiz kesindir !!

Turkish Power 2 Hafta Önce

Muhipyan dünyanın her yanında bayramlarda haftanın günlerine göre talep yoğunluğuna göre uçak fiyatları değişir bilmez gibi sallıyorsun İngiliz kurmasıyım diyorsun bu işleri Girne Alsancak arası dolmuş mu zannediyorsun ebu cehil hazretleri

Girneli 2 Hafta Önce

Kimse yazmaz etmez herkesi perişan ederler. Havalimanını yandaşa peşkeş çektiler üç kuruşa... adamlar hem otoparktan hem yolcu başı ücretten soygun / vurgun yaparlar. Devlet de izler o da alır mamasını, olan yine halka olur ezilir fiyatlar altında!!!

Doğru Söz 2 Hafta Önce

saksocu troll . Kes lâga lûgayı. RTE nin basiretsizliklerine kılıf olduğun gibi bu soyguna da kılıfsın. Allah seni bildiği gibi yapsın.

Doğru Söz 2 Hafta Önce

Saksocu troll. Yarın Sisi Türkiye'de. Saksın kuş beyinli değilde sakso çektigin RTE 'nin Sisi için geçmişte neler dediğini hatırlarsın. Ama sende da RTE gibi utanma arlanma yok.

Yorum 2 Hafta Önce

Kumarhanelerin müşterileri Türktür. Kumardan elde edilen paralarla apartman, mersedes, sanat gıvır zıvır saçma sapan yatırımlar yapılmakta milli servet çarçur edilmektedir. Kolay parayla Mesaryayı silikon vadisi yapabilecek kapasiteleri olduğunu sanmayın. Kumarhaneler gece klüpleri yasaklanmalı.

Hasan Nuri 2 Hafta Önce

KKTC’nin KUMAR’dan Kazdığı paraları ile Hayır etmeyeceği kesin değilmidir yani ! Haydan Gelen HUYA gitmiyormu yani ? Helal olmayan Kumar Paralarindan bugüne kadar ne kar elde edebildik ki ! Ocaklar Söndüren Kumar Tirtakilerinden Kazanılan Paraların Beddualı KKTCye ne Hayırı olabilir ki ? Allah Sonumuzu Hayır Eylesin !!!

Doğru Söz 2 Hafta Önce

Ne bayramı var a geri zeķalı. Hhhaaaaa deli için her gün bayram. Doğru .

Doğru Söz 2 Hafta Önce

Emin olun bu AKP tuzağıdır. KaKaTC deki Turizim ve Eğitimi endirek baltalama. Yaşa RTE yaşa!

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.