Diyalog Gazetesi

Ağır suç işledi

KIBRIS

Türkmenistanlı Ghulam, kendisine yol vermeyen şahsı darp ederek yere düşmesine ve başını taşa çarptıktan sonra beyin kanaması geçirmesine neden oldu

Lefkoşa’da meydana gelen olayda trafikte kendisine yol vermediği gerekçesiyle tartıştığı şahsın yüzüne yumruk atarak yere düşmesine ve başını taşa çarpmasına neden olan Türkmenistan uyruklu Ghulam Awais, tutuklanarak, dün mahkemeye çıkarıldı.
Zanlının ifadesinde karşı tarafından kendisine vurmasından korktuğu için darp suçunu işlediğini iddia ettiği belirtildi.
Zanlının olay esnasında yalnız olmadığı, bir kişinin daha kavgaya karıştığı belirlendi.
Polis, olayın 26 Haziran 2024 tarihinde saat 20.00 sıralarında Kemal Aşık Caddesinde bulunan otobüs terminali önünde meydana geldiğini söyledi. Polis, zanlının trafikte kendisine yol vermediği gerekçesiyle tartıştığı ve kendisine vuracağından korktuğu için 43 yaşındaki İ.B.’nin yüzüne yumruk atıp, yere düşmesine ve kafasını taşa çarpmasına neden olduğunu söyledi.
Polis, İ.B.’nin Lefkoşa Devlet Hastanesine kaldırıldığını, beyin kanaması nedeniyle nöroloji servisinde tedavi altına alındığını açıkladı.
Polis, zanlının aynı gün tutuklanarak, soruşturma başlatıldığını söyledi. Polis, olay yerindeki kameraların incelendiğini, o esnada zanlının yanında başka bir şahsın daha olduğunun görüldüğünü açıkladı. Polis, söz konusu şahsın da olaya karıştığını açıkladı.
Polis memuru, soruşturmanın devam ettiğini, kameraları incelemeye devam edeceklerini, aranan şahıs olduğunu belirterek, 3 gün süre istedi.
Mahkeme talebi kabul etti.

Yorumlar (2)

ABDI KELES 9 Saat Önce

Nerden geldiyse ,geri postalayin . Aramizda boyle VOYVODALAR istemiyoruz .Zaten bunun icine dolmuslar. Bizim nufusumuzdan fazla oldular.

Atıf adem 7 Saat Önce

Bunlar 1inci sınıf vandaslar oldu ellini salayan adaya geliyor buna bir son versin hukumet

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.