Kuzey Kıbrıs, dünyanın en büyük turizm fuarı Berlin Uluslararası Turizm Borsası'nda (ITB Berlin) bu yıl da temsil ediliyor.
Başbakan Yardımcılığı Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı yurt dışı tanıtma ve pazarlama faaliyetleri kapsamında, dün başlayan ITB Berlin Turizm Fuarı'na katılıyor.
Açıklamaya göre; Almanya’nın başkenti Berlin'de bugün başlayan ve 6 Mart'a kadar sürecek fuara, Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu da katılıyor.
Dünya genelinden turizm profesyonellerini bir araya getiren fuara bu yıl 186 ülke katılarak rekor bir katılıma imza attı.
Perşembe gününe kadar sürecek fuarda, yapay zekadan sürdürülebilir turizme kadar geniş bir yelpazede konular ele alınacak. Özellikle bu yıl ilk kez tanıtılacak “AI Track”, turizm sektöründe yapay zekanın pratik uygulamalarına odaklanacak.
KKTC, her yıl olduğu gibi bu yıl da ITB Berlin’de turizm paydaşları ile birlikte yer alıyor. KKTC turizm sektörü, 2024 yılında önemli bir gelişim kaydederken, bu yükselişin 2025 yılında da devam etmesi için tüm turizm sektörü özveriyle çalışıyor.
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Fuarın ilk günü yaptığı konuşmada, ITB Berlin Turizm Fuarı'nın önemine değinerek, Kuzey Kıbrıs turizmi hakkında bilgiler verdi.
Başbakan Üstel de gidiyor
Türkiye Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ile bugün bir araya geleceklerini de söyleyen Ataoğlu, Başbakan Ünal Üstel’in de bugün fuarı ziyaret edeceğini ve sektörle bir araya geleceğini ifade etti.
Tamer Karadeniz 1 Gün Önce
Halkın parasi ve CY pasaportlarinizla gidin da gezin, tozun, yeyin, için, resimler videolar cekip sosyal medyaya goyun.. Yanınızda da bir sürü avane götürün yine halkın parasıyla.. Gonustugunuz adamlar bilmez mi ki karşımdaki adam Kıbrıs Türk Kesimini tanıtır ama cebindeki Rum pasaportuynan.. Buna el ... gerdeğe girmek denir.. Sonuca bakarız biz.. Yaz aylarinda veya herhangi bir zaman, Ercana gelen bir turist grubuynan da resim çektirip deyin ki: aha bunlar bizim fuardaki tanitimimiz ile gelirler.. Gerisi Faso fiso..
Bir okur. 1 Gün Önce
Fikri bey iyiki var!!
Hasan Nuri 1 Gün Önce
Pislikten ve Pahalılıktan girilemeyen Ulaşım Olmayan KKTCumhuriyetine Yüzümüz Kızarmadan Berlin’deki Fuarda Alman Turistlerin KKTCye Gelmesini bekliyoruz ! Banka Borçları ile Berlin’de Harcadığınız Paralara yazık olmadı mı yani ? Tutulacak yeri kalmayan KKTCye Bugünkü Hali ile Nijeryalılardan Bangladeşlilerden başka kim gelmek istesin ki ! Bu saatten sonra Yarattığımız Yaşanamaz Hale getirdiğimiz KKTCde Turist’i ve Yatırımcı’yı Mumla Arayacağız !
Kerem 1 Gün Önce
Bu gusboyu orada gören kesinlikle stand a da gelmek istemez...Yalnızca yesin içsin gezsin halkın cebinden Allahın belası ...Adamın yapabildiği iş ; 10 bin liralık yardım makbuzu al,karşılığında 5 bin lira ver.Yani beş bin lira cep bankasına...Kalkınma bankasından kredi isteyenlerden rüşvet iste vs vs... https://giynikgazetesi.com/nurel-fikri-ataoglu-ve-hasan-tosunoglu-benden-2-5-milyon-tl-rusvet-istedi/ https://ozgurgazetekibris.com/gazete-manseti/130158-ataoglu-ve-tosunoglu-benden-2-5-milyon-tl-rusvet-istedi.html
Tamer Karadeniz 6 Saat Önce
Milletin kesesinden katilinilan bu fuarlar sonrası, fuar raporları ve yapılan anlaşmalar ne zaman ve nerede yayınlanıyor..?