Diyalog Gazetesi

Panik havası

GÜNEY

Politis gazetesi kuzeydeki Rum mülklerini pazarlayan KKTC şirketlerinin isimlerini yayınladı

Kıbrıs Rum Yönetimi, ikisi İsrail, biri Alman vatandaşı 3 emlak pazarlayıcısını, kuzeydeki Rum mülklerinin satışına aracılık ettikleri gerekçesiyle tutuklamasının ardından, hedefteki KKTC şirketleri ve yöneticilerinin isimlerini yayınladı. 
Politis gazetesinin, isimleri deşifre etmesi emlak sektörüne atılmış bir dinamit olarak değerlendirildi. 
Yayınlanan listede özellikle son zamanlarda İskele ve Esentepe’de yüzlerce konut inşasına imza atan ünlü KKTC şirketleri ve onların sahipleri yer alıyor! Gazetenin haberinde bu listenin ‘Çevreciler Hareketince’ hazırlandığı iddia edilse de ana kaynağın Rum istihbaratı olduğu tahmin ediliyor.

Yorumlar (5)

Hasan Nuri 4 Hafta Önce

Yıllardır TMK’nunu Yok Sayıp Çalıştırmamanın Bedelini Çok Ağır ödeyeceğimiz kesindir, Yıllar önce TMK’nunu Çalıştırmış olsak idik Bugünkü Bedeli Çok Ağır olmayacaktı ! GOOD LUCK ‘ FOR EVER TRNC !!

Hasan Nuri 4 Hafta Önce

Bugüne Kadar Rum Mallarını Yağmalayıp Satanlar ve Torbayı Dolduranlar Dikili Taş Önünde Dönmekten başka Nereye Gidebilirler ki ???

Doğru Söz 4 Hafta Önce

O haksız çöküştülleri yani gasp ettikleri rum mallarını kaybetmemek için milliyetci kesilen sagtekarlar düşünsün.

Londralı 4 Hafta Önce

Bu da demektirki İranlı ve Rus nüfus Kuzeydeki Avrupalı nüfusa oranla daha da artacak. Çünkü onlara hiçbir yaptırım güçleri yok. Çok akılsızca bir girişimdi

Eren Uk 4 Hafta Önce

Rum mallarını satıp satıp yiyenler,insanlara bulutların üzerinden bakanların hepsi de UBP içinde toplanmış,şimdi de ne yapacaklarını düşünüyorlar kara kara...Her an bir ülkeye girişleri yasaklanabilir veya tutuklanabilir veya haklarında uluslararası dava açılabilir vs vs...E olsun artık...Başkasına ait mallara çökme hakkını nereden buldun,kim verdi sana bu hakkı...Şimdi hesap verme zamanı...Kürsü nutukları,yalan dolan kurtaramaz sizi artık...HIRSIZLAR..Bunların yüzünden memleketi terkettik,yerimizden yurdumuzdan olduk....

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.