banner564

Merit Lefkoşa Hotel usta şefine veda etti

Merit Lefkoşa Hotel usta şefine veda etti
banner598

Merit Lefkoşa Hotel’in başarılı A’la Carte Chef de Partie’si Selcan Biryılmaz, yeni mesleki projelerde yer almak üzere görevinden ayrıldı.  

Merit Lefkoşa Hotel’de 6 yıldır hizmet veren Biryılmaz’ın görevinden ayrılması sebebi ile bir veda töreni düzenlendi.
Veda törenine, Merit Lefkoşa Hotel Genel Müdürü Mine Gürses başta olmak üzere tüm departman yöneticilerinin katılımda bulundu.
Mine Gürses, Selcan Biryılmaz’a ithafen yaptığı teşekkür konuşmasında; “Okul hayatı süresincede stajyer olarak otelimizde görev yapan başarılı A’la Carte Chef de Partie’miz Selcan Biryılmaz, Doğu Akdeniz Üniversitesi Mutfak Sanatları Bölümünden 2012 yılında ikincilikle mezun olarak, Merit Lefkoşa Hotelimizde kadrolu görevine başladı. Görevi süresince gerek iş ahlakı gerek katıldığı bir çok Uluslararası yarışmalardan da ödüller ile dönerek bizleri her zaman gururlandırdı.  Artık kendisi gibi başarılı şefler yetiştirmek için çalışacak. Sonsuz başarı dileklerimle, tüm emekleri için yürekten teşekkür ederim” dedi.
Gürses, Selcan Biryılmaz’a teşekkür plaketi takdim etti.
Duygulu Anlar yaşanan veda töreninde, Selcan Biryılmaz; “Merit Lefkoşa Hotel’de görevim süresince her zaman bir aile ortamında çalıştığımı hissettim. Bir çok başarıya imza atarken her zaman desteğini hissettiğim başta Genel Müdürümüz Mine Gürses ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2017, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474