banner564

Geliri kanser hastalarının

Osman Balıkçıoğlu’nun “Uzaktan Gazel Okuyan Adam” adlı kitabının tanıtım etkinliği, Merit Lefkoşa Hotel’de yapıldı

Geliri kanser  hastalarının
banner598
Yaşamını Londra’da sürdüren tiyatro sanatçısı Osman Balıkçıoğlu’nun “Uzaktan Gazel Okuyan Adam” adlı kitabının tanıtım etkinliği, Kanser Hastalarına Yardım Derneği yararına Merit Lefkoşa Hotel Sponsorluğunda gerçekleşti.
Yoğun bir katılım sağlanan etkinlikte Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail yoğun katılımdan dolayı çok mutlu olduğunu belirten konuşmasında şunları söyledi; “Tam tamına 24 yıldır ayakta duran, KKTC’nin destekçileri genelde her meslekten vatandaş ve iş adamlarımız ordumuz olmuştur. 
Osman Balıkçıoğlu, ‘Uzaktan Gazel Okuyan Adam’  kitabı ile aslında ne kadar içimizde, hatta şunu iddia edip söyleyebilirim ki, bazı içimizde olanlardan daha da içimizde, Londra’dan bizi daha iyi hissediyor, vurgulanması gerekenlere parmak basıyor ve KKTC’deki birçok sivil toplum örgütüne de Tiyatrosu ve yazdığı kitaplarla maddi imkanlar sağlıyor. 
Her bir hastamız adına Osman Balıkçıoğlu’na, tiyatrolarda sahne almasına imkan sağlayan Üniversitelere, ama illa ki kitap tanıtımları, çay partileri, resim sergileri, balolar ve defilelerle hep kapılarını açan, hiçbir giderden kaçınmadığı gibi, tek kuruş beklenti içinde olmayan tüm Merit Ailesine ve bizi evimizde hissettiren Merit LefkoşaHotel’e, ekibi aile bireylerimizden olduğunu düşündüren sıcacık ilgi ve cömertliklerine her bir hastamız adına sonsuz teşekkürler.
Osman Balıkçıoğlu’nun kitap tanıtımı çok elit bir kitlenin katılımı ve Merit Lefkoşa Hotel’in zengin ikramı ile mükemmeldi, ancak 10 hastamızın tedavi masraflarının bu geceden karşılanmış olması tüm hastalarımızın ve Derneğimiz tarafından sevinçle karşılanması alkışlanacak bir olay.
Katılım yüksekti ve katılan herkes birer kitap almak yerine sevdiklerine de birer kitap hediye etmek amacıyle alırken, gelirimizin yükselmesini sağlamışlardır.
O güzel katılımları ile de etkinliğimizi onurlandırırken, alkışları ile sanatçımızı, sevgileri ve varlıkları ile de hastalarımızı motive etmişlerdir. İyi ki varsınız ve Kanser Hastaları sizi çok seviyor.”  
Osman Balıkçıoğlu’nun hikayeleri ilede renk kattığı etkinlikte Kocaismail, bu anlamlı etkinliğe emeği geçenlere çiçek ile Kıbrıs’a özgü ipek işi koza takdiminde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2017, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473