banner564

Anlamlı anma

Trafik kazasında hayatını kaybeden Asya Hilmioğlu adına düzenlenen etkinlikte yavru kaplumbağalar denize bırakıldı, sahil temizlendi

Anlamlı anma
banner598
Trajik bir kaza sonucu 5 Kasım 2015 tarihinde kaybettiğimiz Jale Asya Hilmioğlu adına Kuzey Kıbrıs Kaplumbağaları Koruma Cemiyetindeki arkadaşları tarafından geçtiğimiz gün anma etkinliği düzenlendi. Katılımın yoğun olduğu etkinlik, hazırlanan slayt gösterisi ile başladı.
Kendisi de bir hayvan sever olan Asya’nın anısına düzenlenen etkinlik sahil temizliği ve yuva açımı ile devam etti. Yavru kaplumbağaların denize bırakılması ile sonlanan etkinlikte sahilde bulunan vatandaşlara da kaplumbağalar ile ilgili bilgi verildi.
Asya’yı unutmayan arkadaşlarının düzenlediği bu anlamlı etkinlik, ailesinin kaplumbağaları denize bırakması ile son buldu.
Asya Hilmioğlu kimdir?
Veterinerlik 3. Sınıf öğrencisi olan Asya tam bir doğa ve hayvanseverdi. Geçen sene kaplumbağaları koruma projesinde gönüllü olarak çalışmaya başlayan Asya, Kaplumbağaları Koruma Cemiyetinin geçen sene düzenlediği birçok etkinlikte de görev almıştı.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2016, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474