banner564

Yalova sezonu açtı

Geçtiğimiz dönemde başarılı bir grafik yakalayan Yalova çalışmalara hız verdi

Yalova sezonu açtı
banner598
Hamit SAKALLI
Geçtiğimiz sezon kupada oynadığı final ve ligde gösterdiği grafik ile başarılı bir yılı geride bırakan Batı temsilcisi Yalova, yeni sezon hazırlıklarına önceki gün başladı. Yalova Teknik Direktörü Derviş Kolcu yaptığı açıklamalarda bu sezon da güçlü bir Yalova oluşturmak istediklerini ifade etti.

Ligi iyi bir noktada bitirmek istiyoruz
Yalova Teknik Direktörü Derviş Kolcu, geçtiğimiz sezon kupada final oynayıp ligi de üst sıralarda bitirerek iyi bir yıl geçirdiklerini ve bu yıl da geçtiğimiz sezonki performanslarını sergileyip ligde kalıcı olmak istediklerini belirtti. Kolcu, ligin bu yıl daha zorlu geçeceğinin farkında olduklarını ifade ederek bundan dolayı daha fazla çalışacaklarını vurguladı.

Transferler olacak
Derviş Kolcu, geçtiğimiz sezon takıma katkı koyan isimlerden bazılarıyla yolların ayrıldığını ancak mücadeleci, güçlü ve zevk veren bir Yalova yaratmak için transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Kolcu, şu ana kadar hücuma dönük orta saha olan Ulaş Candal, sol bek Veli Avcı ve orta saha Tufan Gencay'ı kadrolarına kattıklarını, yabancı oyuncular için de çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Kolcu ayrıca 2-3 yerli transferin daha gerçekleşeceğini sözlerine ekledi. Kolcu, kadrolarına kattıkları bu 3 futbolcunun da potansiyelli ve çıkış yakalamaya müsait olduklarını belirterek kendilerinden beklenilen katkıyı sağlayacaklarına inandığını ifade etti.

Kamp ve hazırlık maçları olacak
Derviş Kolcu, ilk etap kampı olarak Kıbrıs'ta3 günlük bir kamp yapacaklarını ve bu kampta eksiklerini belirleyeceklerini ifade etti. 26-31 Ağustos tarihlerinde ise Kartepe'de kampa katılacaklarını ifade eden Kolcu, böylelikle yeni sezona hazır olacaklarını söyledi. 

Hazırlık maçları programı
9 Ağustos: Gençlik Gücü
16 Ağustos: Yenicami 
23 Ağustos: DTB
Kartepe kampında Gönyeli 
6 Eylül: TOL

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2017, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473