banner564

Miranda’dan İskele’ye çalım

Gençler Birliği anlaşmaya vardığı yabancı oyuncusunu Portekiz takımı AD Fafe’ye kaptırdı

Miranda’dan İskele’ye çalım
banner598
Süper Lig’in güçlü ekibi Gençler Birliği'nin sezonun bitmesi ile Değirmenlik'ten transfer ettiği ve kırmızı siyahlı takıma imza atan Brezilyalı Wanderson Miranda tatil için gittiği ülkesinde Portekiz 2.lig takımına da imza attı.

Portekiz’e transfer oldu
Yeni sezon öncesi transferde elini hızlı tutan ve ligden düşen Değirmenlik takımının yıldızı oyuncusu Miranda’yı renklerine bağlayan Gençler Birliği’nde şok yaşanıyor. Sezonun bitmesi ile anlaşma sağladığı ve imza attırarak tatile gönderdiği Brezilyalı oyuncu Wanderson Miranda, Portekiz’in 2. Lig ekibi AD Fafe’ye transfer oldu. 

Mutluyum demişti
Sezonun tamamlanmasının ardından Gençler Birliği yönetimi ile masaya oturan ve sözleşmeye imza atan Wanderson Miranda İskele’nin formasını da giyerek çok iyi bir takıma transfer olduğu için mutlu olduğunu açıklamıştı. Ülkesine tatil için giden Miranda’nın yeni sezon öncesi hazırlıklar için gelmesi beklenirken yaklaşık 15 gündür İskele cephesinin telefonlarına cevap vermediği son olarak 3 - 4 gündür cevap vermeye başladığı ve oğlunun sağlık sorunlarını bahane göstererek devre arası gelebileceğini yönetime iletmesine rağmen yine de gelmek için çaba göstereceğini belirttiği öğrenildi.

Yeni yabancı için girişim başladı
Brezilya ve Portekiz vatandaşlığı taşıyan Miranda’nın 20 gün önce Portekiz 2. Ligi’nde mücadele eden AD Fafe takımı ile anlaşma sağladığı ve imza atarak antrenmanlara çıkmaya başladığı tespit edildi. Gençler Birliği cephesi yaşanan bu şok gelişme sonrası takımın kadrosunda lisansları bulunan Saddam Hüseyin, Emmanuel ve Oddo’dan birini Malik ve Emaka’nın yanına 3. yabancı olarak getirmeyi düşünüyor. Kırmızı siyahlı ekibin teknik adamı Hasan Topaloğlu’nun da ayrıca 2 3 menajer ile yeni bir yabancı için 1 haftadır çalışma yürüttüğü öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2017, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474