banner564

Siyahla beyaz gibi

 Son maçta 4 gollü bir galibiyet alan Cihangir bu maçta kalesinde 5 gol görüyor. Diğer taraftan Yenicami karşısında 4 farklı bir mağlubiyet alan Lefke Cihangir’e 5 gol atıyor.
  Yani takımlarımızın bir haftası diğer haftasına uymuyor. Çok iyi oynadı dediğimiz takım bir hafta sonra sahada yok.
  Lefke bu maça çıkarken Semih sakatlığı nedeniyle kulübedeydi. Kasım haftalar sonra ilk 11’de sahaya çıktı. Bunun yanında Zihni ve Berk ise kadro dışı kalan isimlerdi.
  Lefke çok iyi başlamıştı. Rakibini sürekli kendi alanında oynamaya itti. Baskısını da artırarak gol bulmaya çalıştı. Bunun karşılığını da golcüsü Kasım’ın klas golleri ile aldı. Kasım henüz daha hazır olmasa da oynadığı zaman neler yapabileceğini gösterdi. Maçın ilk yarısında 2 gol 1 asistle ben golcüyüm diyordu. 
  Burak da ona eşlik ederken attığı 3 golle maçın da adamı oldu diyebiliriz. Sağ tarafta Candy’nin süratli oyunu, Allen’in orta alandaki güven veren oyunu, Ruslan’ın sol taraftan etkili oyunu vardı. Genç Yılmaz bir asist yaparken orta alanda çok çalışarak takımının galibiyetine katkı koydu. Defansta oynayan Rahmi, Aykut ve Yakup bu maçın özellikle defans oyununda çok başarılı oldular. Lefke takım olarak çok iyi oynarken Cihangir takımına ilk yarıda pozisyon bir tarafa kendi ceza alanına girmesine dahi izin vermedi.
  İkinci yarının hemen başında bir gol daha bulunca maçın geriye kalan bölümünde de oyuncular maçın bitmesini bekledi. 
  Kaleci Mehmet kurtardığı ilk penaltı ile olası Cihangir moralini de bitirdi.
Hakem Emre Öztaşlı’nın Cihangir adına verdiği son penaltı sanki biraz ağır bir karardı. Belki de skorun rahatlığı onu bu karara itti. Ondan önce topun ellenmesini ise göremedi.
  Cihangir’i bu maçta seyirciler değil, kendi oyuncuları bile tanıyamadı. Bir hafta önce farklı bir mağlubiyet alan takım bir hafta sonra bu kadar kötü oynayıp böyle farklı bir mağlubiyet almamalı. 
  Bir ilk yarı düşünün ki rakip takımın gelişen her atağında kalesinde gol tehlikesi yaşarken rakip kaleye tek şutunu 30’ncu dakikada attı. 
  Kanatlardan olsun, ortadan olsun gelişen Lefke ataklarına hiç önlem alamadı. Golcü Kasım’a özellikle ceza alanınızda topa vurma şansı tanıdılar, o da bunu geriye çevirmedi.
  Lefke daha çok sağ taraftan ataklarını geliştirdi. Hele yedikleri 3’üncü gol kaleci Mehmet’in neredeyse asisti ile oldu. Yabancı oyuncuları ancak maçın son 10 dakikasında biraz ortaya çıkar gibi oldular. Geçmiş haftalardaki oyunlarını arattılar.  Nurettin ve Mete hiç yoktular. Maç boyunca ne kanatlardan ne ortadan etkili olacak hiçbir atakları olmadı. Takım olarak çok kötü oynadılar. Şu oyuncu diğerlerinden farklıydı diyeceğimiz hiçbir oyuncu yoktu.
  Lefke karşısında çok kötü oynayarak kendilerini inkar eder gibiydiler.
 
YORUM EKLE

banner608

banner473