banner564

‘Söz veriyorum’

Merit Royal ‘Miss Summer’ güzellik yarışmasında Kraliçe seçilen Letonyalı Adelaida, KKTC’nin gönüllü elçisi olacak

‘Söz veriyorum’
banner598
Onur ULAĞ
Merit Royal&Premium Hotel’de gerçekleşen ‘Miss Summet 2017’ Güzellik yarışmasında Kraliçe seçilen Letonyalı Adelaida Kaupuza, mutluluktan gözyaşlarını tutamadı.
Kuzey Kıbrıs’a ve insanlarına hayran kaldığını belirten Adelaida “Söz veriyorum bundan böyle gönüllü bir elçi olarak KKTC’nin tanıtımı için çalışacağım”dedi.
Kıbrıs’ta bu yıl üçüncüsü düzenlenen Miss Summer 2017 Güzellik  Yarışması’nda Letonya adına yarışan  Adelaida Kaupuza birincilik tacını taktı. 
Merit Royal&Premium Hotel ortal alanında düzenlenen geceye; toplam 14 ülkeden 14 yarışmacı katıldı. Gecenin sunuculuğunu  Lübnanlı başarılı program yapımcısı Nermine Korban Bechara yaptı. Merit Royal&Premium hotel ve OTV sponsorluğunda düzenlenen gecede güzeller adeta yürek hoplattı. Özellikle Lübnan’ın jet sosyetesinin akın ettiği gece peri masallarını aratmadı. Charles Daıbess, Ema Jamarıno, Nebil Chouman, Edmond Abı Nasr, Paul Alnajam’dan oluşan juri komitesi gece boyunca büyük ter döktü. 

Nefes kesen mayo defilesi
Gecede dünyaca ünlü Lübnan iç giyim ve çorap markası Lingerie Marie France’in mayolarıyla nefes kesen güzeller; sonrasında sahneyi ünlü dans grubuna bıraktı.  
Gecenin finalinde sahne alan Lübnan’ın ünlü yıldızı Ayman Zbib yarışmacıların hepsini tebrik ederek bu güzel gecede sahne almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Başarılı şarkıcı   kendisini şöhret basmaklarında zirve yapan  “Bahebak Wallah” şarkısını geceye katılan konuklar ile hep beraber seslendirdi. Gecede yaklaşık bir saat sahnede kalan sanatçı “Gece devam ediyor; eğlencede durmak yok” diyerek konuklara Arap ezgileriyle dolu güzel bir gece yaşattı.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2017, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474