banner564

Moda rüzgarı

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, sektör temsilcileri ve modacıların katılımıyla başladı

Moda rüzgarı
banner598
Türk moda endüstrisini dünyaya tanıtmayı amaçlayan Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul (MBFWI) sektör temsilcileri ve modacıların katılımıyla önceki gün Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde (PSM) başladı.
10’uncu sezonu gerçekleştirilen etkinliğin ilk günü, modacı Mert Erkan’ın 2018 İlkbahar/Yaz koleksiyonunun defilesiyle başlarken, koleksiyonda beyaz, bej, füme, vizon ve pudra renklerinin ağırlıkta olduğu tasarımlar dikkati çekti.
Etkinliğin ilk gününde Design Workshop By İMA, Rashid By Raşit Bağzıbağlı, Şiyar Akboğa ve Özgür Masur da yeni sezon koleksiyonlarını sergiledi.
Uluslararası moda takvimi doğrultusunda her yıl iki kere düzenlenen etkinliğin ilerleyen günlerinde Mehmet Korkmaz, Emre Erdemoğlu, Let’s Talk Styling by İMA, Ümit Kutluk, Giovane Gentile, Murat Aytulum, Mehtap Elaidi, Miin by Kadir Kılıç, DB Berdan, New Gen, Dice Kayek, Arzu Kaprol, Bashaques, Sudi Etuz, Atıl Kutoğlu, Naz by Rufat Ismayıl, Aga, Çiğdem Akın, Zeynep Tosun ve Özlem Süer de yeni sezon koleksiyonlarını sergileyecek.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2017, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473