banner564

‘Kışa ön bakış’

Atıl Kutoğlu, 86 parçadan oluşan güçlü bir koleksiyonla moda haftasına damgasını vurdu

‘Kışa ön bakış’
banner598
Dünyaca ünlü modacı Atıl Kutoğlu, İlkbahar/Yaz 2018 ve Pre-fall 2018 (Kış'a ön bakış) koleksiyonlarını, geçtiğimiz Perşembe günü Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında Zorlu PSM'de düzenlenen görkemli bir defile ile tanıttı. 
86 parçadan oluşan güçlü bir koleksiyonla moda haftasına adeta damgasını vuran Kutoğlu, moda severlerden tam not aldı. Ünlü modacı, yerli yabancı çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı defilenin sonrasında Conrad İstanbul Bosphorus'ta gerçekleşen After Party ile eğlence kaldığı yerden devam etti.
Ünlü modacı Atıl Kutoğlu İlkbahar/Yaz 2018 ve Pre-fall 2018 (Kış'a önbakış) koleksiyonlarını, Mercedes Benz Fashion Week İstanbul'da adeta bir manken ordusunu podyuma çıkartarak sergiledi. Koreografisinin moda dünyasının önemli isimlerinden Uğurkan Erez'in üstlendiği defilede 29 kadın, 12 erkek toplam 41 yerli ve yabancı manken görev aldı. Kutoğlu 86 parçadan oluşan güçlü bir koleksiyonla moda haftasına damgasını vururken, İstanbul ve dünya sosyetesinin, moda yazarlarının ve basının büyük ilgi gösterdiği defile, Fashion TV-Paris moda kanalının yayın yaptığı 200 ülkede naklen yayınlandı. Defilede özellikle yurtdışından Atıl Kutoğlu'nun son koleksiyonunu podyumda görmek için gelen çok sayıda yabancı moda sever bulunması dikkatleri çekti.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2017, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473