banner564

Duygulara şifa oldu

Eşsiz yorumu, geniş müzik yelpazesi ile Cumartesi gecelerinin olmasa olmazı haline gelen Soner Olgun, yine muhteşem bir konsere imza attı

Duygulara şifa oldu
banner598
Merit Park Hotel’deki Letafet Bar’da muhteşem konser serisine hız kesmeden devam eden Soner Olgun, dinleyenlerine yine benzersiz bir müzik ziyafeti sundu.  Eşsiz yorumu geniş müzik yelpazesi ile Cumartesi gecelerinin olmasa olmazı haline gelen Soner Olgun; kendisini izlemeye gelen yüzlerce hayranına “İyi bayramlar” diyerek “Nazende” şarkısıyla konserinin açılışını yaptı.
Eşi Özlem Olgun ile aynı sahneyi paylaşan sanatçı; elinde sazı ile yıllara meydan okumuş en güzel türkülerimizden bir harmanlama yaparak eğlenceyi gerçek tadında yaşamak isteyenlerin tek adresi oldu.
Şarkılarının yanı sıra sahnede kullandığı özlü sözleri ile gönül penceresindeki duygulara şifa olan sanatçı yaklaşık üç saat sahnede kaldı.
Hayranlarının gece boyunca şarkılarına eşlik etmesinden büyük mutluluk duyan sanatçı; gelen isteklere de tek tek yer verdi.
2017 yılında çıkarmış olduğu “Efsane Türküler” albümüyle Türkiye’nin en önemli listelerinde birinciliği kimseye kaptırmayan Soner Olgun; Kıbrıs’ta görülmemiş kalabalığı bir araya topladı.
Rezervasyonların günler öncesinden tükendiği konserde şarkılar dile geldi.
Sahnenin son bölümünde özellikle Özlem Olgun’un bir Şebnem Ferah klasiği haline gelen “Sil Baştan” şarkısına kattığı yorum izleyenlerden büyük alkış aldı.
Sahnesini  Ahmet Kaya şarkılarından Cem Karaca’ya kadar unutulmamış klasik eserlerle tamamlayan Soner Olgun konser serisi 20 Ocak Cumartesi tüm hızıyla devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2018, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474