banner564

Arabesk rüzgarı estirdi

Serkan Kaya, Merit Crystal Cove Hotel'de dev kadrosuyla rekor kıran bir konsere imza attı

Arabesk rüzgarı estirdi
banner598
Saim YILMAZ
Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Serkan Kaya muhteşem bir konser verdi.
Sanatçı sahne almadan önce vokalisti Aycan Çelik, misafirleri hareketli şarkılarıyla gece boyunca yaşanacak eğlenceye hazırladı. Serkan Kaya, Merit Crystal Cove Hotel sahnesinde, 30 kişilik dev bir orkestrayla, yaklaşık 1500 kişilik bir hayran kitlesinin karşısına çıkarak yepyeni bir rekora daha imza attı. 
Yakışıklı sanatçı, çıktığı ilk günden beri dillerden düşmeyen şarkısı "Mesele" ile açılışını yaptıktan sonra "Kalakaldım" ile müzik yolculuğuna devam eden Serkan Kaya, "Bu şarkımı çok seviyorum ama şu cennetten kovulma işi çok sakat. Allah hepimizi cennetine layık eylesin inşallah..." sözleriyle salonda alkış tufanının kopmasına sebep oldu. 
Romantizm rüzgarına kendini çok kaptırmış, arabesk bir hayran kitlesini karşısında bulan Kaya, aşka inananlar için "Aşk Ne Demek Bilen Var Mı?" şarkısını hep bir ağızdan söyledi. 

Nur Yerlitaş'a canlı bağlandı...
Karadenizli misafirleri için "Tabancamın Sapını Gülle Donatacağım" türküsünü söyleyen sanatçı, Sivaslı hemşehrileri için de "Sivas'ın Yollarına" türküsünü seslendirdi. 
Nur Yerlitaş'tan giyindiğini söyleyen bir hayranına, "Nur Yerlitaş'a telefondan bir bağlantı yapın da görüşelim, özledim onu" diyerek ünlü modacıya sevgi dolu bir mesaj göndermeyi de ihmal etmedi. Sivas'ın ardından Urfa türküsü de söyleyen ünlü sanatçı, asma davul eşliğinde türkülerle memleket memleket gezerek Merit Crystal Cove sahnesinde adeta bir Anadolu havası estirdi. Nur Yerlitaş'a bağlanan hayranının elinden telefonu aldı ve ünlü modacıya canlı canlı şarkı söyleyip öpücük göndererek, sosyal medyayı salladı. 
Gecenin ilerleyen saatleri olmasına rağmen hayranlarının bırakmak istemediği sanatçı, yoğun istek üzerine "Mesele" şarkısını tekrar söyledikten sonra, "Ankara'nın Bağları" ve  halay havaları ile yeniden buluşmak dileğiyle sahnesini bitirdi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2016, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474