banner564

‘Sanata Dokunuş’

Kıbrıs Montessori Okulları’nın Lefkoşa şubesi Ayhatun Ateşin’in sergisini izledi

 ‘Sanata Dokunuş’
banner598
Kıbrıs Montessori Okulları’nın Lefkoşa şubesi geçtiğimiz günlerde Ayhatun Ateşin’in, atölyesi Alashia INN’de  “Sanata Dokunuş” isimli sergiyi izledi.
19 genç sanatçının eserlerinden oluşan “Sanata Dokunuş” sergisinde Lefkoşa Montessori Okulu çocukları ve öğretmenleri, resimden heykele, fotoğraftan seramiğe birçok sanat dalını yakından izleme, bazı sanat eserlerini dokunarak eserleri hissetme fırsatı buldu.
Ayhatun Ateşin, serginin izlenmesinin ardından farklı sanat dallarının icrası ile ilgili Lefkoşa Montessori Okulu öğretmen ve öğrencilerine önemli bilgiler verdi.
“Sanata Dokunuş” sergisine oldukça ilgi duyan Lefkoşa Montessori Okulu çocukları sergide yer alan bazı eserleri de anne ve babalarına hediye etmek üzere satın aldı. 
Ayhatun Ateşin, ziyarette yaptığı konuşmada, Lefkoşa Montessori Okulu’na sanata gösterdiği ilgi ve vermiş olduğu değer için teşekkür etti. Ateşin, Lefkoşa Montessori Okulu’nu birçok sanat eserinin buluştuğu “Sanata Dokunuş” sergisinde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2018, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474