banner564

Gönyeli’de yıldızlar geçidi

Aleyna Tilki konseri ile başlayacak olan Gençlik Festivali, Teoman konseri ile tamamlanacak

Gönyeli’de yıldızlar geçidi
banner598

Gönyeli Belediyesi’nin gençler için 18-21 Ekim tarihleri arasında düzenleyeceği Gönyeli Gençlik Festivali, yarın akşam Aleyna Tilki konseriyle başlıyor.

Gönyeli Belediyesi tarafından Lefkoşa Merit Hotel’de düzenlenen basın toplantısıyla festivalin etkinlikleri tanıtıldı. 
Yarın başlayacak ve 21 Ekim Cumartesi günü tamamlanacak festivalde kuzey Kıbrıs ve Türkiye’den sanatçı ve gruplar sahne alacak; birçok turnuva ve DJ performansları da festivalde yer alacak.
Yarın saat 21.00’de Aleyna Tilki Konseri ile başlayacak festival, 21 Ekim Cumartesi günü Teoman konseri ile tamamlanacak.
Gönyeli Belediye Bulvarı’ndaki tüm etkinlikler ücretsiz izlenecek, ayrıca, festival süresince belediye bulvarında gençlik meydanları oluşturulacak, cafeler yer alacak.
Türkiye’den gelecek sanatçıların yanı sıra ülkemizin sanatçıları da konserler verecek. RAST, Frekans, Strange Union, Arda Gündüz, Fikri Karayel gibi sesler, festivalde konser verecek.

Benli: Gönyeli’ye en iyi hizmet
Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, basın toplantısında yaptığı konuşmada, tüm meclis üyeleri ve ekibiyle birlikte Gönyeli’ye en ileri hizmeti vermek için çalıştıklarını söyledi.
     Hedeflerini başarabilen güçlü bir Gönyeli Belediyesi oluşturduklarını kaydeden Benli, bütçesi ve teşkilat yapısı ile Gönyeli’yi daha da ileriye taşıyacaklarını anlattı.
     Bundan sonraki dönemde en iyisi olmak adına daha fazla çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Benli, “Hedefe varmak ve doğru projeksiyona ulaşmak için Red Border Kamuoyu Araştırma Şirketi ile uzun istatistik çalışmaları yapılmıştır. Festivalimiz de sahneye çıkacak sanatçılara kadar gençlere sorularak ve bir araştırma ile oluşturulmuştur. Gençlik Festivali’ni kendi öz kaynaklarımız ile finanse ediyoruz. Bu festivalin diğerlerinden farkları vardır. Kıbrıs’tan en fazla sayıda müzisyenimiz ve sanatçımız sahneye çıkacak. Hem Türkiye’den gelecek sesler hem de ülkemizden seçilen isimler, yaptırdığımız kamuoyu araştırmasının yansımasıdır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2017, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474